DJ Shadow, Richard Thompson en Herbie Hancock naar OLT Rivierenhof

Rivierenhof
DJ Shadow, Richard Thompson en Herbie Hancock naar OLT Rivierenhof
Door Kalekidan1803 op 27 februari 2020 - 14:54 Vandaag zijn er drie nieuwe optredens bekendgemaakt voor OLT Rivierenhof in Deurne, België. Zo zijn DJ Shadow, Richard Thompson en Herbie Hancock er deze zomer te zien.

DJ Shadow draait op 14 juni bij Rivierenhof. Met zijn debuutalbum in 1996 brak hij snel door. Time Magazine zag het album als een van de 100 beste albums sinds 1954. DJ Shadow staat bekend als één van de grondleggers van instrumentale hiphop.

Richard Thompson geeft een soloconcert op 21 juni. Hij werd door de Rolling Stones bij de 20 beste gitaristen ooit geplaatst. Daarnaast kreeg Thompson ook een Lifetime Achievement Award.

Herbie Hancock is op 5 augustus te zien. De artiest is al 6 decennia lang actief binnen de jazz en wist generaties muzikanten te inspireren.

Voor alle drie de optredens begint de kaartverkoop op 28 februari om 12:30. Ticketprijzen kunnen variëren afhankelijk voor welk optreden er gekozen wordt. Via de onderstaande links bestel je de tickets voor het gewenste optreden.

De concerten
14-06-2020 - DJ Shadow (tickets)
21-06-2020 - Richard Thompson (tickets)
05-08-2020 - Herbie Hancock (tickets)

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets DJ Shadow in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets DJ Shadow
KIES TICKET
zo 14 jun
DJ Shadow
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 28,50
zo 21 jun
Richard Thompson
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 29,50
wo 05 aug
Herbie Hancock
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 58,50
metropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR O.A. BATUSHKA EN MALEVOLENT...Liefhebbers van metal in de black, death en thrash-hoek kunnen volgende week...

Chef'Special

CHEF'SPECIAL NAAR AFAS LIVE, AHOY EN KLOKGEBOUW In december pakt Chef'Special groot uit. De Haarlemse band gaat namelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.