Winnen: 2x2 kaarten voor o.a. Batushka en Malevolent Creation in Metropool

Batushka
Winnen: 2x2 kaarten voor o.a. Batushka en Malevolent Creation in Metropool
Door sjoertb op 27 februari 2020 - 16:21 Liefhebbers van metal in de black, death en thrash-hoek kunnen volgende week hun hart ophalen in Metropool. Maar liefst 6 vuige bands zullen er optreden op zondag 8 maart en wij mogen er kaarten voor weggegeven.

De line-up
Батюшка (Batushka by Krzysztof Drabikowski)
Malevolent Creation
Evil Invaders
Angelus Apatrida
Konkhra
Schizophrenia

Batushka (zie foto), de theatrale aanvoerder van de avond, is een Poolse doom/black metalband rondom Krzysztof Drabikowski. In 2015 leverde hij met 'Litourgiya' een baanbrekende plaat af.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Batushka'.

Deze winactie loopt tot en met 4 maart.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE WEEKND,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Rivierenhof

DJ SHADOW, RICHARD THOMPSON EN HERBIE HANCOCK NAAR... Vandaag zijn er drie nieuwe optredens bekendgemaakt voor OLT Rivierenhof in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.