concert: Richard Thompson in Openluchttheater Rivierenhof op ZONDAG 21 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Richard Thompson in Openluchttheater Rivierenhof) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
21 JUN
RICHARD THOMPSON 19:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2020
Hoofdprogramma Richard Thompson

EXTRA INFORMATIE

Richard Thompson mag dan zeer terecht door Rolling Stone Magazine tot de 20 beste gitaristen aller tijden gerekend worden, voor hem zijn zijn nummers het allerbelangrijkste. “Een gitaarsolo of -riff moet altijd ten dienste van het nummer staan of in het verlengde liggen van de verhaal- of melodielijn”.

Thompson kreeg van de Americana Music Association in Nashville een Lifetime Achievement Award. Onder andere Robert Plant, Don Henley en Elvis Costello hebben zijn muziek gecoverd. Zijn veelzijdigheid en virtuositeit wordt onderstreept door de vele samenwerkingen met o.m. Bonnie Raitt, Nick Drake, Sandy Denny, Loudon Wainwright III en David Thomas (Pere Ubu).

Gedreven door zijn liefde voor het schrijven van nummers en zijn adembenemende gitaarspel is Thompson uitgegroeid tot een waar icoon. In 2013 al eens te zien in ons schoon OLT, dus we verwelkomen hem zeer graag terug.

Gerelateerd nieuws