concert: Herbie Hancock in Openluchttheater Rivierenhof (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Herbie Hancock
    Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt
  • Herbie Hancock
    Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg
    © Bernard Bodt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Herbie Hancock in Openluchttheater Rivierenhof) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
05 AUG
HERBIE HANCOCK 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2020
Hoofdprogramma Herbie Hancock

EXTRA INFORMATIE

Herbie Hancock is een icoon van de jazz. Nummers als Cantaloupe Island, Watermelon Man en Chameleon zijn onderdeel van ons collectief geheugen. Gedurende 6 decennia staat hij vooraan als een visionaire artiest die genres overstijgt en generaties muzikanten inspireert.

In 1960 werd hij ontdekt door trompettist Donald Byrd. Vervolgens tekent hij bij Blue Note en wordt hij lid van het Miles Davis Quintet samen met Wayne Shorter, Ron Carter en Tony Williams. De solo carrière van Hancock neemt tegelijk een hoge vlucht met albums als Maiden Voyage, Empyrean Isles en Speak like a child en de soundtrack van Blow Up van cineast Michelangelo Antonioni. Hij zou zich later nog meer toeleggen op de cinema en zelf beginnen acteren, zie o.m. de film Round Midnight.

Foto's van Herbie Hancock

Foto Herbie Hancock te Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Herbie Hancock te Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Herbie Hancock te North Sea Jazz 2005 Foto Herbie Hancock te Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Herbie Hancock te Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Herbie Hancock te Herbie Hancock - 04/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 17 foto's van Herbie Hancock

Gerelateerd nieuws