Josbros met minitour langs drietal podia

Josbros
Josbros met minitour langs drietal podia
Door Kalekidan1803 op 14 februari 2020 - 16:48 Josbros heeft onlangs zijn nieuwe album "Therapie" uitgebracht. Om deze reden doet hij een minitournee langs drie Nederlandse podia. Op 6 maart is hij te zien in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Een dag later geeft hij op 7 maart een optreden in Hedon, Zwolle en hij sluit zijn minitour af door op 13 maart een optreden in EKKO, Utrecht te geven.

Met zijn nieuwe album wil Josbros de confrontatie met z'n eigen emoties aangaan. 'Ik confronteer al mijn demonen. Ik geloof dat je daar uiteindelijk sterker van wordt' zegt de rapper.

De kaartverkoop voor alle optredens zijn al gestart. Een kaartje voor het optreden in De Kroepoekfabriek kost €15,-. Het optreden in Hedon kost €5,- en een ticket voor het optreden in EKKO kost €12,-. Onderin het bericht vind je de ticketlinks naar de juiste locaties.

06-03-2020 - Kroepoekfabriek, Vlaardingen (tickets)
07-03-2020 - Hedon, Zwolle (tickets)
13-03-2020 - EKKO, Utrecht (tickets)


Skunk Anansie

SKUNK ANANSIE KOMT TIJDENS EUROPESE TOUR NAAR AFAS... Skunk Anansie vervolgt in 2020 hun Europese tour. De tour wordt gegeven...

Aafke Romeijn3

AAFKE ROMEIJN STELT TOUR UIT TOT NAJAAR WEGENS PRIVÉ... Aafke Romeijn zou aanvankelijk in maart en april een tour doen, samen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.