Skunk Anansie komt tijdens Europese tour naar AFAS Live en Lotto Arena

review: Sziget 2016 - Woensdag Skunk Anansie
Skunk Anansie komt tijdens Europese tour naar AFAS Live en Lotto Arena
Door Kalekidan1803 op 17 februari 2020 - 10:49 Skunk Anansie vervolgt in 2020 hun Europese tour. De tour wordt gegeven naar aanleiding van de bands zilveren jubileum en het album 25LIVE@25. Ze zijn 1 november te zien op het podium van AFAS Live, Amsterdam. Een dag eerder (31 oktober) geeft Skunk Anansie een optreden in de Lotto Arena in Antwerpen, België.

Skunk Anansie vierde in 2019 het 25 jarig bestaan van de band. Dit deden ze door een live album uit te brengen onder de naam 25LIVE@25. Ook brachten ze voor het eerst in 3 jaar tijd een nieuwe single uit. Daarom richt de band zich het komende jaar op het geven van een tour en het uitbrengen van nieuwe muziek.

Onlangs bracht de band een nieuwe single uit onder de naam "This Means War" samen met de videoclip dat opgenomen werd voor het nummer tijdens een optreden voor 800.000 bezoekers.

De kaartverkoop voor de twee optredens start op 21 februari om 10:00. De prijzen kunnen variëren. Zo betaal je €44,80 voor Amsterdam en voor Antwerpen €50,80. Via de onderstaande links kan je de tickets voor een van de twee optredens of allebei bestellen.

31-10-2020 - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)
01-11-2020 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in Afas Live en hier kan je een reminder instellen voor het concert in Antwerpen.

Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBlack Pumas

BLACK PUMAS KOMEN MET DE 'KNOW YOU BETTER' TOUR NAAR...Het Amerikaanse duo Black Pumas komt met hun 'Know You Better' tour op 13...

Josbros

JOSBROS MET MINITOUR LANGS DRIETAL PODIA Josbros heeft onlangs zijn nieuwe album "Therapie" uitgebracht. Om deze reden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.