PODIUM: Kroepoekfabriek Vlaardingen

 
foto Kroepoekfabriek Vlaardingen
logo Kroepoekfabriek Vlaardingen
ADRES Koningin Wilhelminahaven 2a 3134 KG Vlaardingen Nederland
zoek overnachting
 

Kroepoekfabriek AGENDA

Bekijk de complete Kroepoekfabriek Vlaardingen concertagenda
logo Kroepoekfabriek Vlaardingen
ADRES Koningin Wilhelminahaven 2a 3134 KG Vlaardingen Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

De Kroepoekfabriek is hét poppodium van de regio Waterweg in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam. Een toegankelijke plek, met een goed, gewenst en breed programma, vol aandacht voor talentontwikkeling vóór en achter de schermen. De podiumzaal heeft een capaciteit van 330 personen tijdens concerten en 300 man tijdens clubavonden. Ook kan je n..

Bekijk alle Kroepoekfabriek Vlaardingen informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Kroepoekfabriek in Vlaardingen? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

De Kroepoekfabriek is het beste te bereiken met de metro. In 15 minuten ben je vanuit het centrum van Rotterdam bij De Kroepoekfabriek. Metrostation Vlaardingen Centrum ligt op slechts 400 meter afstand (3 minuten lopen). Wanneer je station Vlaardingen Centrum komt uitgelopen, moet je het spoor oversteken wat zich aan je rechterzijde bevindt. Loop richting de blauw/witte brug. Ga hier naar links..

Bekijk complete route naar Kroepoekfabriek Vlaardingen
 

TICKETVERKOOP

Tickets voor concerten en evenementen van De Kroepoekfabriek worden zowel online als bij de deurkassa verkocht. De kassa is geopend tijdens concerten en evenementen, vanaf een half uur voor aanvang ..

Bekijk alle Kroepoekfabriek ticketinformatie