Rhye komt naar Nederland en België

Rhye
Rhye komt naar Nederland en België
Door Kellyvermeer op 11 februari 2020 - 11:31 De Canadese artiest Rhye komt naar Nederland en België. Op 15 november speelt hij in het Koninklijk Circus in Brussel. Twee dagen later, op dinsdag 17 november, is hij te zien in de Melkweg in Amsterdam.

Rhye is het alias van Mike Milosh. Hij is begonnen als duo met Deen Robin Hannibal, maar na de release van hun eerste album is Hannibal vertrokken. Hierdoor werd Ryhe een studioproject van Milosh en wat muzikale vrienden. Op het tweede album 'Blood' is de opbouw van de tracks en het sensuele karakter gebleven en zijn er wat upbeat-nummers toegevoegd. In mei 2019 heeft Rhye ook nog een ep uitgebracht genaamd 'Spirit'.

De voorverkoop voor de concerten in het Koninklijk Circus en in de Melkweg begint op vrijdag 14 februari om 10:00. In Amsterdam betaal je € 29,90 voor een ticket, in het Koninklijk Circus ben je €34,88 kwijt.

Wil je naar Rhye in het Koninklijk Circus in Brussel toe? Hier kun je daarvoor een ticket kopen.
Wil je naar Rhye in de Amsterdamse Melkweg toe? Daarvoor kun je hier terecht.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Rhye in Koninklijk Circus
Tickets Rhye
KIES TICKET
zo 15 nov
Rhye
Koninklijk Circus, Brussel
€ 34,88
di 17 nov
Rhye
Melkweg, Amsterdam
€ 29,90
Dubioza Kolektiv2

DUBIOZA KOLEKTIV DOET DECEMBERTOUR LANGS NEDERLANDSE... Dubioza Kolektiv geeft in december vier concerten in Nederland. De...

john fogerty

JOHN FOGERTY VIERT ZIJN 50-JARIGE JUBILEUM IN HET... John Fogerty geeft op 11 juni een show in het Sportpaleis in Antwerpen. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.