John Fogerty viert zijn 50-jarige jubileum in het Sportpaleis

John Fogerty
John Fogerty viert zijn 50-jarige jubileum in het Sportpaleis
Door Kimberleykoch op 11 februari 2020 - 11:07 John Fogerty geeft op 11 juni een show in het Sportpaleis in Antwerpen. De voorverkoop van de tickets begint op 14 februari om 10 uur. De tickets kosten 87, 93 en 98 euro. John Fogerty speelt op 13 juni ook nog op het Holland International Blues Festival 2020 in Grollo.

Iedereen kent John Fogerty nog wel als gitarist en leadzanger van het legendarische Creedence Clearwater Revival. Als songwriter maakt hij hits zoals 'Bad Moon Rising', 'Have You Ever Seen The Rain', 'Proud Mary' en 'Fortunate Son'. In de jaren 80 startte hij zijn solocarrière en scoorde hij een hit met de single ' Centerfield'. Hij werd 8 keer genomineerd voor een Grammy Award en werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en de songwriters Hall of Fame. Hij staat ook in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

De voorverkoop voor het concert van John Fogerty in het Sportpaleis start dus komende vrijdag om 10.00 uur. Hier zijn die tickets te verkrijgen.

Wil je dat we je een reminder sturen als de voorverkoop voor John Fogerty begint? Dat kun je hier instellen.Bestel tickets John Fogerty in Sportpaleis
Tickets John Fogerty
do 11 jun
Sportpaleis, Antwerpen
€ 87,00 - 98,00
Rhye

RHYE KOMT NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Canadese artiest Rhye komt naar Nederland en België. Op 15 november...

Black Coffee

BLACK COFFEE KOMT MET SBCNCSLY WERELDTOUR NAAR AFAS... Black Coffee komt met zijn SBCNCSLY wereldtour naar Nederland. De show is te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.