concert: Rhye in Melkweg

  • Rhye
    Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag
    © Thomas Geurts
DI.
17 NOV
RHYE Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA Rhye
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rhye in Melkweg
Tickets Rhye:
di 17 nov
Melkweg, Amsterdam
€ 29,90

EXTRA INFORMATIE

Als begenadigd liedjesschrijver en componist met een adembenemende stem zet Mike Milosh alias Rhye zijn muzikale avontuur met talent en overtuiging voort. De Canadese artiest kondigt een nieuw album aan in 2020. Hierbij hoort natuurlijk een tournee!

Het oorspronkelijke duo met Deense kompaan Robin Hannibal, zette haar eerste stappen in L.A. met de opnames van het album ‘Woman’ (2013), met daarop nummers zoals “Open” en “The Fall”. Hun composities maken de mix tussen pop, R&B en soul en distilleren mysterieuze sferen die worden beheerst door hun jazzy geluid, wat resulteert in de mix tussen Sade en The XX. De androgyne stem van Milosh bedient deze betoverende luchtsferen wonderwel. In 2018 lost het duo een tweede langspeler ‘Blood’ met romantische songs als “Please” en ”Summer Days”. In 2019 keert Rhye solo terug met ‘Spirit’, een album dat door internationale critici wordt geprezen en waarop de minimalistische toetsen van Ólafur Arnalds terugkomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rhye

Foto Rhye te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto Rhye te Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag Foto Rhye te Lowlands 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Rhye

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS