concert: Rhye in Koninklijk Circus op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rhye
    Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag
    © Thomas Geurts


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rhye in Koninklijk Circus) verplaatst naar zaterdag 24 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 NOV
RHYE 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2020
Hoofdprogramma Rhye

EXTRA INFORMATIE

Als begenadigd liedjesschrijver en componist met een adembenemende stem zet Mike Milosh alias Rhye zijn muzikale avontuur met talent en overtuiging voort. De Canadese artiest kondigt een nieuw album aan in 2020. Hierbij hoort natuurlijk een tournee!

Het oorspronkelijke duo met Deense kompaan Robin Hannibal, zette haar eerste stappen in L.A. met de opnames van het album ‘Woman’ (2013), met daarop nummers zoals “Open” en “The Fall”. Hun composities maken de mix tussen pop, R&B en soul en distilleren mysterieuze sferen die worden beheerst door hun jazzy geluid, wat resulteert in de mix tussen Sade en The XX. De androgyne stem van Milosh bedient deze betoverende luchtsferen wonderwel. In 2018 lost het duo een tweede langspeler ‘Blood’ met romantische songs als “Please” en ”Summer Days”. In 2019 keert Rhye solo terug met ‘Spirit’, een album dat door internationale critici wordt geprezen en waarop de minimalistische toetsen van Ólafur Arnalds terugkomen.

Foto's van Rhye

Foto Rhye te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto Rhye te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto Rhye te Down The Rabbit Hole 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Rhye

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws