The Killers met 'Imploding the Mirage Tour' richting Ziggo Dome

The Killers (Brandon Flowers)
The Killers met 'Imploding the Mirage Tour' richting Ziggo Dome
Door RobZ op 11 februari 2020 - 10:11 The Killers geeft op 6 juli een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden is onderdeel van de Imploding The Mirage Tour. Het was al aangekondigd dat the Killers deze zomer op Lollapalooza Stockholm, Mad Cool Festival en Bilbao BBK Live speelt.

Sinds hun doorbraak in 2004 met de single 'Somebody Told Me' zijn indierockers The Killers niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van de allround rockliefhebber. Denk maar aan parels als 'Mr. Brightside', 'Bones', 'When You Were Young' en de Joy Division cover 'Shadowplay'. Kenmerkend voor de uit Las Vegas afkomstige Killers zijn de gedreven songs, de loepzuivere bassen, de opwindende synths en het lekker faux-Brits accent en melancholische stemgeluid van frontman Brandon Flowers. Het is al even geleden dat the Killers voor het laatst in Nederland speelden. In 2018 stond de groep in februari in de Ziggo Dome. De keer daarvoor speelden ze in het kader van de MTV music week in de grote zaal van Paradiso in 2013. In maart van datzelfde jaar stonden ze ook al in de Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor dit concert van the Killers in de Ziggo Dome, Amsterdam start op vrijdag 14 februari om 10:00 uur. Een ticket kost 44,24 euro en is via deze link te kopen. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Killers in Ziggo Dome
Tickets The Killers
KIES TICKET
ma 06 jul
The Killers - Imploding The Mirage Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,24 - 89,04
ma 06 jul
The Killers - Imploding The Mirage Tour | Platinum Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 205,23 - 263,12
Alanis Morissette

ALANIS MORISSETTE OP 24 FEBRUARI AKOESTISCH IN CARRÉ Alanis Morissette geeft op maandag 24 februari aanstaande een concert in...

Live At Amsterdamse Bos news

THE SLOW SHOW NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOS In maart is indiepopband The Slow Show al uitgebreid te zien in Nederland....

REACTIES

Avatar AtomicGarden
di 11 feb 2020 12:47

AtomicGarden 11 maart 2013 stonden ze in de Ziggo Dome

 0
Avatar RobZ
di 11 feb 2020 18:26

RobZ En in november 2013 in Paradiso :) Maar je hebt gelijk dat dit ook wel vermeld kan worden.

AtomicGarden schreef:
11 maart 2013 stonden ze in de Ziggo Dome

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.