The Slow Show naar Live at Amsterdamse Bos

review: The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg The Slow Show
The Slow Show naar Live at Amsterdamse Bos
Door RobZ op 10 februari 2020 - 16:00 In maart is indiepopband The Slow Show al uitgebreid te zien in Nederland. Onder andere De Stevenskerk in Nijmegen, Lantarenvenster in Rotterdam en De Oosterpoort in Groningen worden aangedaan. Vandaag wordt bekend dat The Slow Show eind augustus terugkomt voor een optreden in het Openlucht Theater Amsterdamse Bos. Dit in het kader van Live at Amsterdamse Bos. Op 24 augustus zal de rustige folk, vergezeld van de karakteristieke stem van frontman Rob Goodwin van the Slow Show door het Amsterdamse Bos schallen.

Live at Amsterdamse Bos is een openlucht concertserie die georganiseerd wordt door Friendly Fire. Dit jaar staan onder andere Joep Beving, Caro Emerald, Ellen ten Damme en de Dijk op het programma. Check hier het gehele Live at the Amsterdamse Bos 2020 programma.

Tickets voor dit concert van the Slow Show in het Amsterdamse Bos gaan op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, in de verkoop. Via deze link koop je tickets. Kaarten voor dit concert gaan voor 28,50 euro over de digitale toonbank. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Killers Brandon Flowers2

THE KILLERS MET 'IMPLODING THE MIRAGE TOUR' RICHTING...The Killers geeft op 6 juli een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden...

Melkweg nieuwe logo

CONAN GRAY MET DEBUUTALBUM NAAR MELKWEG Het gaat hard met de Amerikaanse singer-songwriter Conan Gray . Hij begon...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.