Alanis Morissette op 24 februari akoestisch in Carré

Alanis Morissette
Alanis Morissette op 24 februari akoestisch in Carré
Door johnnyd op 11 februari 2020 - 10:18 Alanis Morissette geeft op maandag 24 februari aanstaande een concert in Carré, over een kleine twee weken al dus. De avond zal in het teken staan van haar hitalbum 'Jagged Little Pill' uit 1995 dat inmiddels 25 jaar oud is. De kaartverkoop start komende vrijdag 14 februari om 10.00 uur.

Alanis Morissette Intimate & Acoustic, heet de show officieel. De zangeres zal akoestische uitvoeringen laten horen van nummers van 'Jagged Little Pill'. Het album bevat hits als 'You Oughta Know', 'Ironic' en 'Hand In My Pocket' en werd meer dan 30 miljoen keer verkocht. Morissette won er vijf Grammy's mee, onder meer die voor Album van het Jaar.

Morissette kondigde vorig jaar haar eerste nieuwe album sinds 2012 aan, 'Such Pretty Fork In The Road'. Dat album moet op 1 mei verschijnen.

Vooralsnog zijn er drie akoestische shows van Morrissette aangekondigd, naast Amsterdam doet ze op 29 februari de Kongresshall in München aan, en op 2 maart de Londense Shepherd's Bush Empire.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 14 februari vanaf € 54,88 te koop. Voor een ticket voor het akoestische optreden van Alanis Morissette in Carré kun je hier terecht.

Bang om de voorverkoop te missen? Hier kun je instellen dat we je een mailtje sturen als de voorverkoop begint.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alanis Morissette in Koninklijk Theater Carré
Tickets Alanis Morissette
KIES TICKET
ma 24 feb
Alanis Morissette - Intimate & Acoustic
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 35,84 - 151,20
ma 24 feb
Alanis Morissette - Intimate & Acoustic | Platinum Tickets
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 336,80 - 352,58
Black Coffee

BLACK COFFEE KOMT MET SBCNCSLY WERELDTOUR NAAR AFAS...Black Coffee komt met zijn SBCNCSLY wereldtour naar Nederland. De show is te...

The Killers Brandon Flowers2

THE KILLERS MET 'IMPLODING THE MIRAGE TOUR' RICHTING... The Killers geeft op 6 juli een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.