concert: The Killers in Ziggo Dome op MAANDAG 06 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Killers in Ziggo Dome) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 JUL
THE KILLERS 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Killers
Voorprogramma Orville Peck

EXTRA INFORMATIE

Sinds de release van hun debuutalbum Hot Fuss in 2004 met daarop klassiekers als Mr Brightside en Somebody Told Me heeft The Killers ruim 28 miljoen albums verkocht, talloze nominaties en prijzen gewonnen en speelt de band de grootste stadionshows en op festivals over de hele wereld. Nu komen ze in het kader van Imploding the Mirage Tour naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foto's van The Killers, Orville Peck

Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso
 
Bekijk alle 13 foto's van The Killers
Bekijk alle 2 foto's van Orville Peck

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest