In the picture: o.a Eurosonic Noorderslag, Vrienden van Amstel Live, Inhaler en Sum 41

Inhaler - Melkweg news_groot
In the picture: o.a Eurosonic Noorderslag, Vrienden van Amstel Live, Inhaler en Sum 41
Door Cartman91 op 22 januari 2020 - 15:19 Afgelopen week vond Euronic Noorderslag plaats. Dit is traditioneel de opening van het festivalseizoen. Uiteraard hebben onze fotografen op dit dubbelfestival mooie plaatjes geschoten. Verder waren onze fotografen te vinden op / bij onder andere Vrienden van Amstel Live, Inhaler, Sum41 en Two Door Cinema Club.


Eurosonic Noorderslag (Groningen, woensdag)

Inhaler (foto: Rezien)


Eurosonic Noorderslag is de jaarlijkse opener van het festivalseizoen. De eerste drie dagen staan in het teken van nieuw Europees (top)talent, de slotdag (Noorderslag) staat in het teken van Nederlands talent en natuurlijk de Popprijs die dit jaar naar Floor Jansen ging. Tijdens de openingsdag (woensdag) stonden onder meer Port Noir, Yin Yin, Duncan Laurence, Black Mirrors en Inhaler (de zanger is de zoon van U2-frontman Bono) op het programma. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van de eerste dag van Eurosonic Noorderslag.


Eurosonic Noorderslag (Groningen, donderdag)

DeWolff (foto: Anne-Marie Kok)


Op de tweede dag van Eurosonic Noorderslag stonden onder meer Nathan Ball, Silverbacks, Indian Askin, Spinvis, Amy Root en DeWolff geprogrammeerd. Voor het volledige verslag van dag twee van Eurosonic Noorderslag neem je hier een kijkje.


Eurosonic Noorderslag (Groningen, vrijdag)

Het Zesde Metaal (foto: Serge Hasperhoven)


Tijdens dag drie van Eurosonic Noorderslag en tevens de laatste dag van Eurosonic kon je genieten van onder andere Naaz, Judy Blank, Sloper, Blanks, Zwangere Guy en Het Zesde Metaal. Bekijk ook het complete verslag van de derde dag van Eurosonic Noorderslag.


Eurosonic Noorderslag (Groningen, zaterdag)

S10 (foto: Anne-Marie Kok)


De zaterdag van Eurosonic Noorderslag staat volledig in het teken van Noorderslag. Oftewel talent van eigen bodem. Op deze dag stonden namen als La Loye, Altin Gün, Benny Sings, Wies, Vic Willems, Joe Buck en S10 op het affiche. Bekijk hier het volledige fotoverslag van de slotdag van Eurosonic Noorderslag.


De Vrienden van Amstel Live (Ahoy)

Krezip (foto: Maarten Ederveen)


De Vrienden van Amstel Live is een jaarlijks terugkerend muziekfeest in Ahoy Rotterdam. Op de line-up van de grootste kroeg van Nederland staan onder meer Krezip, Kensington, Guus Meeuwis, Chef'Special, Typhoon, Rowwen Hèze, Nick & Simon en Kraantje Pappie. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Merleyn.


Inhaler (Melkweg)

Inhaler (foto: Arend Jan Hermsen)


Het gaat hard met de Ierse band Inhaler, die al sinds 2012 bestaat en ook op Eurosonic Noorderslag stond. Langzaam aan verovert de band rond frontman Elijah Hewson (zoals eerder genoemd de zoon van U2-zanger Bono) het land. Op 16 januari stond Inhaler in de OZ van Melkweg. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van het optreden van Inhaler in de Melkweg.


Sum 41 (AFAS Live)

Sum 41 (foto: Eva Ruiten)


Pretpunk uit Canada, Sum 41 mag inmiddels geen onbekende naam meer zijn. De Canadese band stond eerder al in de Lotto Arena te Antwerpen en op festivals als Jera On Air, Hellfest in Frankrijk en Nova Rock te Oostenrijk. Op 21 januari stonden ze in de Amsterdamse AFAS Live. Zie ook het fotoverslag van het concert in AFAS Live.


Two Door Cinema Club (Paradiso)

Two Door Cinema Club (foto: Britt Crooswijk)


De Ierse band Two Door Cinema Club timmert inmiddels al een tijdje aan de weg. Ongeveer 10 jaar geleden brachten ze de hits What You Know, Undercover Martyn, I Can Talk en Something Good Can Work uit. Op 21 januari stond de band in Paradiso. Voor het complete fotoverslag van de show in Paradiso neem je hier een kijkje.


Eerder waren we ook nog bij concerten van Physical Graffiti in Metropool, A Bowie Celebration in Paradiso en Wage War in de Melkweg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLeafs news

RAPPER LEAFS BREIDT CLUBTOUR UIT MET DRIE CONCERTEN... Leafs breidt zijn clubtour uit. Vandaag zijn er drie nieuwe data bekend...

Donny Benét

DONNY BENÉT KOMEND VOORJAAR NAAR BOTANIQUE EN... Donny Benét komt in mei voor twee concerten naar Nederland en België. Op 24...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.