Donny Benét komend voorjaar naar Botanique en Paradiso Noord

Donny Benét
Donny Benét komend voorjaar naar Botanique en Paradiso Noord
Door myrthehuisman op 22 januari 2020 - 14:47 Donny Benét komt in mei voor twee concerten naar Nederland en België. Op 24 mei staat hij met zijn band in Botanique in Brussel en op 27 mei in Paradiso Noord in Amsterdam.

Donny Benét is een Australische zanger en brak in 2011 door met het album 'Don't Hold Back'. Hij richt zich vooral op het genre disco. In 2018 kwam zijn tweede album 'The Don' uit. Hierop staat het nummer 'Konichiwa', wat op Spotify al meer dan 1,5 miljoen keer beluisterd is. Verder is hij bekend van nummers als 'Working Out', 'Beneath The Sheets' en 'Santorini'.

De kaartverkoop voor de concerten start 24 januari 10:00. Voor een kaartje betaal je rond de €20,-. Koop hier je tickets voor de concerten in Botanique en Paradiso Noord.

Wil je de voorverkoop niet missen? Stel dan een reminder in. Door een reminder in te stellen krijg je een email als de voorverkoop start. Hier kan je een reminder instellen voor het concert in Botanique en hier voor het concert in Paradiso Noord.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Donny Benét in Botanique
Tickets Donny Benét
KIES TICKET
zo 24 mei
Donny Benét
Botanique, Brussel
€ 20,00
wo 27 mei
Donny Benét
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 19,00
Inhaler - Melkweg news

IN THE PICTURE: O.A EUROSONIC NOORDERSLAG, VRIENDEN...Afgelopen week vond Euronic Noorderslag plaats. Dit is traditioneel de...

Caprera news

OPENLUCHTTHEATER CAPRERA IN BLOEMENDAAL MAAKT... Openluchttheater Caprera in Bloemendaal heeft voor het komende theaterseizoen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.