Rapper Leafs breidt clubtour uit met drie concerten in België

Leafs
Rapper Leafs breidt clubtour uit met drie concerten in België
Door larissapronk op 22 januari 2020 - 17:30 Leafs breidt zijn clubtour uit. Vandaag zijn er drie nieuwe data bekend gemaakt. Van 20 februari tot en met 24 april zal hij met zijn tour te zien zijn in verschillende zalen in Nederland en België.

Jahmil Dapaloe, beter bekend onder zijn artiestennaam Leafs, is een Nederlandse rapper uit Almere. Al vanaf kleins af aan is hij al bezig met het maken van muziek maar bracht pas in 2015 nummers uit. Deze plaatste hij op Youtube en Soundcloud. Zijn eerste single 'Shawty' kwam uit in 2016. Hij is bekend van 'Mamacita' en 'Drip'. Afgelopen jaar was Leafs te zien op grote festivals als Pukkelpop en WOO HAH!.

De drie nieuwe data waarop Leafs te zien is, zijn:
16-04-2020 - De Centrale, Gent (tickets)
20-04-2020 - Het Depot, Leuven (tickets)
24-04-2020 - Kavka, Antwerpen (tickets)

Reguliere tickets kosten rond de €18,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

De volledige tourlijst is te vinden op de artiestenpagina van Leafs. Klik hier om de artiestenpagina van Leafs te bekijken.


Racoon

DRIE NIEUWE SHOWS VOOR RACOONVandaag is bekend gemaakt dat Racoon drie concerten in april geeft. De...

Inhaler - Melkweg news

IN THE PICTURE: O.A EUROSONIC NOORDERSLAG, VRIENDEN... Afgelopen week vond Euronic Noorderslag plaats. Dit is traditioneel de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.