2019 in concertfoto’s van Larissa Pronk

review: Duncan Laurence - 03/11 - Paard Duncan Laurence
2019 in concertfoto’s van Larissa Pronk
Door brittcrooswijk op 09 januari 2020 - 11:27 Het jaar 2019 is officieel voorbij en wat was het een mooi concert- en festivaljaar! Natuurlijk willen we hier op terugblikken met een aantal hoogtepunten van onze fotografen die dit jaar flink aan de slag zijn geweest. We hebben een paar van onze fotografen gevraagd om een kleine selectie van hun beste foto’s dit jaar te maken met daarbij hun bijbehorende verhalen en ervaringen. Laten we hopen dat ook 2020 weer een top muziekjaar wordt!

Dit bericht staat in het teken van onze fotograaf Larissa Pronk. Larissa fotografeert sinds september dit jaar voor ons en is in de tussentijd al enorm gegroeid. Ze maakt prachtige plaatjes tijdens concerten van verschillende genres. Hier vind je alle foto's die Larissa voor ons heeft gemaakt.

Alec Benjamin, Paradiso


"Dit is waarschijnlijk mijn favoriete foto en favoriete concert van 2019. Ik ben al een aantal jaar groot fan van Alec Benjamin zijn muziek. Wat ik mooi vind aan dit beeld is dat er veel actie in zit en je de passie ziet van Alec."

Bekijk hier alle foto's van het optreden van Alec Benjamin in Paradiso.

Duncan Laurence, Paard


"Duncan Laurence in Paard. Wat ik heel mooi vind aan dit beeld is dat er veel emotie in zit. Tijdens dit concert had ik veel moeite omdat er weinig tot geen licht was maar ondanks dat ben ik erg blij met de uitkomst van deze foto en behoort hij ook tot een van mijn favorieten."

Bekijk hier alle foto's van het optreden van Duncan Laurence in Paard.

Earthgang, Melkweg


"Johnny Venus van Earthgang in Melkweg. Dit was mijn tweede concert die ik ging fotograferen voor Festivalinfo. Ook was dit een genre wat ik nog nooit had gedaan. Het duo was erg energiek op het podium en daardoor was het fotograferen nog een stukje lastiger maar ook uitdagender. Desondanks vond ik het een super tof concert om vast te leggen."

Bekijk hier alle foto's van het optreden van Earthgang in Melkweg.

Clairo, Paradiso Noord


"Clairo in Paradiso Noord. Clairo is een artiest dat met veel nummers in mijn playlist staat. Ze zingt altijd met veel emotie en ik vind dat dit beeld dat goed laat zien."

Bekijk hier alle foto's van het optreden van Clairo in Paradiso Noord.

Snelle, Melkweg


"Snelle is een artiest wat al lang op mijn lijstje stond die ik wilde fotograferen. Dit concert staat dan ook in mijn top 3 van favoriete concerten van 2019. Tijdens deze show zag je niet alleen het publiek genieten, maar ook Snelle zelf. Wat ik het mooie aan dit beeld vind is het licht."

Bekijk hier alle foto's van het optreden van Snelle in Melkweg.

Bekijk hier ook de beste concert-foto's van 2019 van:
Tim van Veen
Maarten Ederveen
Irwan Notosoetarso
Marc de Jong
Anja de Bruijn
Britt Crooswijk
Larissa Pronk
Nico ReindersBea miller britt crooswijk

2019 IN CONCERTFOTO'S VAN BRITT CROOSWIJKHet jaar 2019 is officieel voorbij en wat was het een mooi concert- en...

De Kraaien

NIEUWE TOUR VOOR DE KRAAIEN - O.A. HEDON, HALL OF... De Kraaien zijn dit jaar te zien bij verschillende poppodia in het land. Met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.