2019 in concertfoto's van Britt Crooswijk

bea miller britt crooswijk
2019 in concertfoto's van Britt Crooswijk
Door larissapronk op 09 januari 2020 - 11:31 Het jaar 2019 is officieel voorbij en wat was het een mooi concert- en festivaljaar! Natuurlijk willen we hier op terugblikken met een aantal hoogtepunten van onze fotografen die dit jaar flink aan de slag zijn geweest. We hebben een paar van onze fotografen gevraagd om een kleine selectie van hun beste foto’s dit jaar te maken met daarbij hun bijbehorende verhalen en ervaringen. Laten we hopen dat ook 2020 weer een top muziekjaar wordt!

Dit bericht staat in het teken van onze fotograaf Britt Crooswijk. Afgelopen jaar begon ze met het fotograferen voor onze website. Ze heeft ondertussen al heel veel mooie foto's gemaakt van concerten en festivals. Britt heeft een selectie gemaakt van haar beste foto's en deze heeft ze naar ons toegestuurd. Hier vind je alle foto's die Britt voor ons heeft gemaakt.

Yungblud @ TivoliVredenburg


“Het was best een challenge om dit concert te fotograferen, omdat Yungblud heel erg energiek is op het podium. Dit maakt het fotograferen en vooral het bekijken van de foto’s na de show eigenlijk alleen maar leuker en spannender, vooral als je er dan ook nog een paar goede plaatjes tussen hebt zitten. Dit was wel echt een van mijn favoriete shows die ik dit jaar heb gefotografeerd."

Bekijk hier alle foto’s van Yungblud in TivoliVredenburg.

Bea Miller @ Paradiso Noord


“Dit was een heel speciaal concert voor mij. Ik ken Bea miller al een aantal jaar, maar ze had nog nooit een concert in Nederland gegeven. Ik heb haar wel live kunnen zien en foto’s gemaakt van haar optreden in San Diego, maar het voelt altijd toch anders als ze in je eigen land komt voor een optreden. Het was echt een mooie ervaring om dit concert te mogen vastleggen"

Bekijk hier alle foto’s van Bea Miller in Paradiso Noord.

Grace Carter @ Bitterzoet


“Dit is een van de redenen waarom ik concertfotografie zo ongelofelijk leuk vind. Ik ging naar deze show om te fotograferen, zonder dat ik de artiest kende. Ze kwam op en ik was eigenlijk gelijk al fan en ben ook het hele concert gebleven. Het is zo leuk om nieuwe artiesten te leren kennen op deze manier. Ik heb Grace later dat jaar nog een keer kunnen fotograferen op een festival in Gloucester en hopelijk fotografeer ik haar concert dit jaar weer!"

Bekijk hier alle foto’s van Grace Carter in BItterzoet.

Sea Girls @ Barn On The Farm


“Dit moet wel een van de hoogtepunten van mijn jaar zijn. Ik mocht fotograferen op Barn On The Farm in Gloucester. Dit festival is echt het beste wat ik heb meegemaakt. Ik heb hier zoveel nieuwe artiesten leren kennen en mogen fotograferen en heb zelfs portretten van twee artiesten mogen maken. Deze foto is wel een van mijn favorieten van het jaar. Laten we hopen dat ik ook dit jaar weer bij Barn On The Farm aanwezig kan zijn!"

Bekijk hier alle foto’s van Barn On The Farm..

Alex Aiono @ Melkweg


“Ook dit was weer een concert waar ik de artiest niet zo heel goed kende, maar na het concert heel blij de zaal uit liep. Hij gaf zo een vrolijke en energieke show, dat ook nog is erg leuk was om vast te kunnen leggen."

Bekijk hier alle foto’s van Alex Aiono in Melkweg.

Bekijk hier ook de beste concert-foto's van 2019 van:
Tim van Veen
Maarten Ederveen
Irwan Notosoetarso
Marc de Jong
Anja de Bruijn
Britt Crooswijk
Larissa Pronk
Nico Reindersayreon nico reinders

2019 IN CONCERTFOTO’S VAN NICO REINDERSHet jaar 2019 is officieel voorbij en wat was het een mooi concert- en...

Duncan Laurence

2019 IN CONCERTFOTO’S VAN LARISSA PRONK Het jaar 2019 is officieel voorbij en wat was het een mooi concert- en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.