concert:Alec Benjamin in Paradiso

  PODIUMINFO FOTO'S VAN Alec Benjamin in Paradiso

  MA.
  11 NOV
  ALEC BENJAMIN Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
  2019
  HOOFDPROGRAMMA Alec Benjamin
  VOORPROGRAMMA Boy In Space

  CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

  Let op! Dit concert vond plaats op maandag 11 november 2019.
  Dat is 7 dagen geleden.

  CONCERT UITVERKOCHT
  Alec Benjamin in Paradiso is uitverkocht.
  Dit concert was uitverkocht.
  ma 11 nov
  Alec Benjamin + Boy In Space
  Paradiso, Amsterdam
  € 21,00

  EXTRA INFORMATIE

  De jonge Amerikaanse singer-songwriter Alec Benjamin komt in het kader van zijn 'Caught In The Middle World Tour' terug naar Amsterdam. De 24-jarige artiest uit Phoenix, Arizona dankt zijn succes aan zijn herkenbare, kristalheldere stem en betekenisvolle manier van songschrijven. In zijn teksten zoekt hij de diepte op: zijn muziek draait niet om hem als persoon, maar ieder liedje en iedere bijbehorende video vertelt een eigen verhaal.
  Om zijn muziek meer bekendheid te geven, speelde hij jaren als straatmuzikant voor fans die in de wachtrij stonden voor concerten van artiesten als Shawn Mendes en Troye Sivan. Dat heeft geholpen, want inmiddels staan fans ook massaal voor Alec zelf in de rij. Na een razendsnel uitverkocht concert in Paradiso Noord in februari, komt Alec Benjamin dit najaar terug voor een show in de grote zaal.

  FOTO'S VAN Alec Benjamin, Boy In Space

  Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso Foto Alec Benjamin te Alec Benjamin - 11/11 - Paradiso
   
  Bekijk alle 6 foto's van Alec Benjamin
  Bekijk alle 3 foto's van Boy In Space

  GERELATEERD NIEUWS

  LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST