Elton John voor een tweede afscheidsshow naar Sportpaleis in Antwerpen

review: Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Elton John
Elton John voor een tweede afscheidsshow naar Sportpaleis in Antwerpen
Door johnnyd op 03 december 2019 - 10:29 Elton John zit middenin zijn Farewell Yellow Brick Road-afscheidstournee en lijkt er nog zin in te hebben. Heel 2020 is hij nog onderweg en er worden regelmatig nieuwe concerten toegevoegd. Zo is er op 9 september 2020 een extra show aangekondigd in het Sportpaleis in Antwerpen, waar Sir Elton een dag eerder ook al speelt.

Mede door de op zijn leven gebaseerde film Rocketman en de net verschenen spraakmakende autobiografie 'Ik, Elton John' lijkt de Britse zanger op zijn oude dag populairder dan ooit. De 72-jarige Elton John debuteerde precies 50 jaar geleden met het album 'Empty Sky' en groeide in de jaren 70 uit tot een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie. Dankzij hits als 'Nikita', 'I'm Still Standing' en 'Sacrifice' bleef hij dat ook in de decennia daarna.

Elton John speelde dit jaar twee keer in de Ziggo Dome en ook al een keer in het Antwerpse Sportpaleis. Hij keert dus in 2020 twee keer terug naar België, in Nederland zijn vooralsnog geen extra concerten aangekondigd.

Tickets voor Elton John in het Sportpaleis kosten tussen de €58 en €165, daarnaast zijn er verschillende soorten VIP-kaarten verkrijgbaar.

De laatste tickets voor het concert op 8 september 2020 zijn hier te verkrijgen.

Het extra concert op 9 september 2020 in het Sportpaleis in Antwerpen gaat komende vrijdag 6 december om 10.00 uur in de verkoop. Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop voor dat concert begint? Stel deze dan hier in.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Elton John in Sportpaleis
Tickets Elton John
KIES TICKET
di 08 sep
Elton John - Platinum Tickets
Sportpaleis, Antwerpen
di 08 sep
Elton John
Sportpaleis, Antwerpen
€ 58,00 - 165,00
wo 09 sep
Elton John
Sportpaleis, Antwerpen
wo 09 sep
Elton John - Platinum Tickets
Sportpaleis, Antwerpen
Carly Rae Jepsen

CARLY RAE JEPSEN IN 2020 NAAR PARADISO EN LA MADELEINE Carly Rae Jepsen komt in 2020 naar Nederland en België. Op 12 februari 2020...

Deep Purple

DEEP PURPLE OOK ONDERWEG NAAR DE ZIGGO DOME Iets meer dan twee weken geleden werd het bekend dat de iconische Britse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.