Deep Purple ook onderweg naar de Ziggo Dome

Deep Purple
Deep Purple ook onderweg naar de Ziggo Dome
Door RobZ op 03 december 2019 - 10:16 Iets meer dan twee weken geleden werd het bekend dat de iconische Britse rockband Deep Purple op Graspop Metal Meeting 2020 zal spelen. Vandaag wordt bekend dat Deep Purple ook in oktober door Europa tourt. Op woensdag 28 oktober speelt Deep Purple in de Amsterdamse Ziggo Dome. In 2017 was Deep Purple voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond de band ook in de Ziggo Dome. We waren daar bij aanwezig voor het maken van een verslag in woord en beeld.

Deep Purple kan gerust één van de grote rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 120 miljoen verkochte albums. De band is dan ook opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Na meer dan 50 jaar zijn ze echter nog niet van plan te stoppen. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en Don Airey gaan komend najaar opnieuw de grote podia langs in Europa.

Tickets voor de Deep Purple show in de Ziggo Dome gaan vrijdag 6 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een ticket gaat 61,60 euro kosten. Via deze link koop je tickets voor Deep Purple in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we natuurlijk regelen!

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Deep Purple in Ziggo Dome
Tickets Deep Purple
KIES TICKET
wo 28 okt
Deep Purple
Ziggo Dome, Amsterdam
wo 28 okt
Deep Purple | Business Seats
Ziggo Dome, Amsterdam
wo 28 okt
Deep Purple | Business Seats incl. diner
Ziggo Dome, Amsterdam
wo 28 okt
Deep Purple | Platinum Tickets
Ziggo Dome, Amsterdam
Elton John

ELTON JOHN VOOR EEN TWEEDE AFSCHEIDSSHOW NAAR... Elton John zit middenin zijn Farewell Yellow Brick Road-afscheidstournee en...

TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG VOOR AS I LAY DYING IN HET VOORJAAR Metalcoreband As I Lay Dying uit de VS komt in het voorjaar onze kant op....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.