concert: Elton John in Sportpaleis op WOENSDAG 09 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Elton John
    Elton John - 22/11 - Ziggo Dome
    © Paul Barendregt
  • Elton John
    Elton John - 22/11 - Ziggo Dome
    © Paul Barendregt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Elton John in Sportpaleis) verplaatst naar zondag 17 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
09 SEP
ELTON JOHN 19:30 uur Sportpaleis, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma Elton John

EXTRA INFORMATIE

Wie dacht dat Elton zich - samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen - zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis. Voor hij plant om zich na de tour volop op zijn gezin te concentreren, wil hij graag in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek. Dit jaar verschenen ook 'Rocketman’, de biopic over het leven van Elton John, en zijn autobiografie 'Ik Elton John’.

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Tiny Dancer’, 'Don’t Let The Sun Go Down On Me’, 'Rocket Man’, 'Bennie and the Jets’ en 'Crocodile Rock’. Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen.

Foto's van Elton John

Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome Foto Elton John te Elton John - 22/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 14 foto's van Elton John

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest