Suzanne Vega voor shows naar België en Nederland

review: Susana Vega - 02/06 - TivoliVredenburg Suzanne Vega
Suzanne Vega voor shows naar België en Nederland
Door myrthehuisman op 02 december 2019 - 10:49 Suzanne Vega zal voor twee optredens naar België en Nederland afreizen. Op 3 mei is de zangeres te zien in De Minard in Gent. Op 9 mei geeft ze een optreden in De Waalse Kerk in Amsterdam. De zangeres gaat op tour door Europa vanwege een nieuw album dat volgend jaar verschijnt.

In april brengt de zangeres het nieuwe album 'An Evening of New York Songs and Stories' uit. Dat album bestaat uit nummers geïnspireerd door New York. Elk nummer op het album heeft ze al een keer eerder uitgebracht, maar dit keer zal ze ze uitbrengen als live-uitvoering. Je kan Suzanne Vega kennen van de bekende nummers 'Luka', 'Tom's Diner' of 'Marlene on the Wall'.

De voorverkoop voor beide shows start op 6 december 10:00.
Kaartjes voor het optreden in De Minard vind je via deze link. Voor het concert in De Waalse Kerk kan je gebruik maken van deze link om tickets te kopen.

Wil je de voorverkoop van de concerten van Suzanne Vega niet missen? Stel een reminder in! Als je een reminder instelt ontvang je een email als de voorverkoop voor de concerten begint. Stel hier je reminder in voor de show in De Minard. en hier voor het optreden in De Waalse Kerk.
Bombay Bicycle Club

BOMBAY BICYCLE CLUB IN MAART 2020 NAAR NEDERLAND EN... Bombay Bicycle Club komt in maart 2020 naar Nederland en België. De band...

Dua Lipa

DUA LIPA MET 'FUTURE NOSTALGIA' TOUR NAAR... Dua Lipa komt in 2020 met haar 'Future Nostalgia' tour naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.