Bombay Bicycle Club in maart 2020 naar Nederland en België

Bombay Bicycle Club
Bombay Bicycle Club in maart 2020 naar Nederland en België
Door larissapronk op 02 december 2019 - 11:03 Bombay Bicycle Club komt in maart 2020 naar Nederland en België. De band zal op 19 maart een optreden geven in Melkweg in Amsterdam en op 23 maart in Ancienne Belgique in Brussel.

Bombay Bicycle Club is een Engelse indie rock- en folkgroep en is opgericht in 2005. De band bestaat uit vier leden. Ze zijn bekend van nummers als 'Always Like This', 'Luna' en 'Shuffle'. In januari 2016 kondigde de leden aan te stoppen met de band om aan hun solo carrières te werken. Drie jaar later maakten ze hun terugkomst bekend. Hun meest recente single 'Everything Else Has Gone Wrong' kwam uit op 27 november 2019. Het nieuwe album komt uit op 17 januari 2020.

Reguliere tickets voor hun show in Amsterdam kosten €28,75 en in Brussel €28,-. Kaarten gaan aankomende vrijdag 6 december om 10:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van Bombay Bicycle Club in Amsterdam koop je hier. Tickets voor het concert van Bombay Bicycle Club in Brussel koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Bombay Bicycle Club in Melkweg begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Bombay Bicycle Club in Ancienne Belgique begint.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pearl Jam (Eddie Vedder)

PEARL JAM IN JULI NAAR ZIGGO DOME VOOR EXCLUSIEF...Pearl Jam gaat komende zomer touren en slaat Nederland gelukkig niet over. De...

Suzanne Vega

SUZANNE VEGA VOOR SHOWS NAAR BELGIË EN NEDERLAND Suzanne Vega zal voor twee optredens naar België en Nederland afreizen. Op 3...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.