Dua Lipa met 'Future Nostalgia' tour naar Sportpaleis en Ziggo Dome

Dua Lipa
Dua Lipa met 'Future Nostalgia' tour naar Sportpaleis en Ziggo Dome
Door larissapronk op 02 december 2019 - 10:28 Dua Lipa komt in 2020 met haar 'Future Nostalgia' tour naar Nederland en België. Dit is geen enorme verrassing. Een paar weken geleden vonden we op de site van Warner Music een post over een aankomend optreden. Nu is dan echt de kogel door de kerk. Op 2 mei zal ze optreden in het Sportpaleis in Antwerpen en op 7 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dua Lipa is een Engelse zangeres. Ze brak door met haar tweede single 'Be The One', wat ze in 2015 uitbracht. Dit behaalde de hitlijsten in Nederland, België, Oostenrijk, Bulgarije en Zwitserland. In 2017 bracht de zangeres haar eerste album 'Dua Lipa' uit. Op dit album stonden hits als 'New Rules', 'IDGAF' en 'Be The One'. Verder is ze bekend van haar singles 'Electricity', 'One Kiss' en 'Scared To Be Lonely'. Dua Lipa heeft samengewerkt met grote namen als Calvin Harris, Diplo en BLACKPINK. Op 31 oktober 2019 bracht ze haar meest recente single 'Don't Start Now' uit. Deze single is al meer dan 113 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Met de tour stelt Dua haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’ voor. De datum waarop haar nieuwe album uitkomt is nog niet bekend gemaakt.

Reguliere tickets voor haar show in Antwerpen kosten tussen de €40,70 en €79,91 en in Amsterdam tussen de €34,- en €69,-. Kaarten gaan aankomende vrijdag 6 december om 9:00 uur in de verkoop. Tickets voor Dua Lipa haar show op 2 mei koop je hier. Tickets voor Dua Lipa haar show op 7 mei koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Dua Lipa in het Sportpaleis begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Dua Lipa in de Ziggo Dome begint.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Dua Lipa in Sportpaleis
Tickets Dua Lipa
KIES TICKET
za 02 mei
Dua Lipa
Sportpaleis, Antwerpen
€ 40,70 - 79,91
do 07 mei
Dua Lipa: Future Nostalgia Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
do 07 mei
Dua Lipa: Future Nostalgia Tour | Dua's House Party
Ziggo Dome, Amsterdam
do 07 mei
Dua Lipa: Future Nostalgia Tour | Early Entry
Ziggo Dome, Amsterdam
do 07 mei
Dua Lipa: Future Nostalgia Tour | Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
do 07 mei
Dua Lipa: Future Nostalgia Tour | Platinum Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
Suzanne Vega

SUZANNE VEGA VOOR SHOWS NAAR BELGIË EN NEDERLANDSuzanne Vega zal voor twee optredens naar België en Nederland afreizen. Op 3...

The Districts

THE DISTRICTS OP TOUR LANGS TRIX EN EKKO The Districts komen in mei naar Nederland en België. Op 6 mei doet de band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.