Rectificatie: Concert Dua Lipa in Ziggo Dome nog niet bevestigd

Dua Lipa
Rectificatie: Concert Dua Lipa in Ziggo Dome nog niet bevestigd
Door larissapronk op 14 november 2019 - 10:41 Rectificatie: het nieuws dat vanochtend door ons naar buiten is gebracht over de komst van Dua Lipa naar Ziggo Dome in 2020 klopt niet of is in ieder geval voorbarig. De Podiuminfo redactie schreef onderstaand, nu doorgestreept, bericht naar aanleiding van een pagina op de site van Warner Music. Dit is de platenmaatschappij van Dua Lipa. Warner Music heeft ons er kort na publicatie op gewezen dat de informatie onjuist was en heeft vervolgens de betreffende pagina offline gehaald. Zo zag de betreffende aankondiging van Dua Lipa in de Ziggo Dome eruit.Er is dus nog geen zekerheid over een concert van Dua Lipa in de Amsterdamse Ziggo Dome. Mocht hier verandering in komen, dan lees je het natuurlijk op deze site!

Dua Lipa komt in 2020 terug naar Nederland. Warner Music NL maakte dit gisteren bekend. Op 23 maart zal ze een optreden geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Dua Lipa is een zangeres uit Engeland. Ze brak door met haar tweede single 'Be The One' in 2015. Dit behaalde de hitlijsten in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Bulgarije. In 2017 bracht Dua Lipa haar debuutalbum 'Dua Lipa' uit. Op dit album stonden 'New Rules', 'IDGAF' en 'Be The One'. Deze hits haalden ook de hitlijsten. Verder is ze bekend van haar singles 'One Kiss', 'Scared To Be Lonely' en 'Electricity'. Dua Lipa heeft samengewerkt met grote namen als Diplo, Calvin Harris en BLACKPINK. Op 31 oktober 2019 bracht ze haar meest recente single 'Don't Start Now' uit. Deze single is al meer dan 50 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Meer informatie over ticketprijzen en wanneer deze in verkoop gaan volgt.TivoliVredenburg

HOLLOW COVES IN 2020 NAAR UTRECHTHet indiefolk duo Hollow Coves speelde deze week nog twee uitverkochte...

The Kik

THE KIK MET NIEUWE MUZIEK OP HET PODIUM In het voorjaar van 2020 komt The Kik met een nieuw album. Op 6 december...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.