The Districts op tour langs Trix en EKKO

The Districts
The Districts op tour langs Trix en EKKO
Door myrthehuisman op 02 december 2019 - 10:17 The Districts komen in mei naar Nederland en België. Op 6 mei doet de band poppodium Trix aan. Een dag later op 7 mei zal de band te zien zijn op het podium van EKKO in utrecht.

The Districts is een indie-rockband. Je kan de band kennen van de nummers 'Young Blood', 'Long Distance', '4th and Roebling' of het meest recente 'Hey Jo'. Het vierde studioalbum van de band 'You Know I'm Not Going Anywhere' komt 13 maart 2020 uit. De nieuwe muziek die op dat album staat zullen ze ook zeker spelen tijdens de shows in Antwerpen en België.

The Districts waren in 2018 te zien op Best Kept Secret.

De kaartverkoop voor beide concerten start 6 december 10:00. Voor een ticket voor het concert van The Districts in Trix betaal je €17,50. Tickets voor het optreden koop je via deze link. Voor de show in EKKO betaal je €13 per kaartje.
Kaarten voor dat optreden kan je bestellen via deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop niet mist? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een mailtje wanneer de voorverkoop van start gaat en kan je zo snel mogelijk je tickets bestellen.
Een reminder voor de kaartverkoop van het concert in Trix stel je in via deze link. Ben je van plan om naar het optreden in EKKO te gaan? Gebruik dan deze link om een reminder in te stellen.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Districts in Trix
Tickets The Districts
KIES TICKET
wo 06 mei
The Districts
Trix, Antwerpen
€ 17,50
do 07 mei
The Districts
EKKO, Utrecht
€ 13,00
Dua Lipa

DUA LIPA MET 'FUTURE NOSTALGIA' TOUR NAAR... Dua Lipa komt in 2020 met haar 'Future Nostalgia' tour naar Nederland en...

Sinead O’Connor

SINEAD O’ CONNOR IN 2020 NAAR DOORNROOSJE EN HET DEPOT Sinead O’ Connor komt in 2020 naar Nederland en België. Op vrijdag 10...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.