De Dijk driemaal naar Live At Amsterdamse Bos in juni

review: De Dijk - 09/11 - Maassilo De Dijk
De Dijk driemaal naar Live At Amsterdamse Bos in juni
Door Cartman91 op 13 november 2019 - 14:12 De Amsterdamse band De Dijk heeft nog een hele tour voor de boeg. Toch wordt nu al bekend dat de band komende zomer drie shows geeft tijdens Live At Amsterdamse Bos. Hiermee is De Dijk de eerste bevestiging voor de live shows die in het Amsterdamse Bos worden gehouden komende zomer.

Live At Amsterdamse Bos is een jaarlijks terugkerende concertreeks in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. De shows van De Dijk vinden plaats op zaterdag 20 juni, zondag 21 juni en maandag 22 juni.

Tickets gaan vanaf 15 november om 10 uur van start en kosten 37,50 euro (exclusief 3,75 euro servicekosten).

Je kan een ticketreminder instellen om er tijdig bij te zijn zodra de voorverkoop begint. Een reminder voor de show op 20 juni stel je hier in, voor het concert op 21 juni kan je hier terecht en tot slot voor het optreden op 22 juni klik je op deze link.

Onlangs stond De Dijk nog in de Maassilo te Rotterdam, Festivalinfo was daarbij en heeft het concert in beeld gebracht. Zie het fotoverslag, gemaakt door Anja de Bruijn.

ziggoDomelogo

HARRY STYLES MET ZIJN 'LOVE ON TOUR' NAAR ZIGGO DOME...Harry Styles zal op 6 mei te zien zijn in Ziggo Dome en 25 mei in Het...

TivoliVredenburg

FOREIGNER IN JUNI NAAR TIVOLIVREDENBURG De Amerikaanse rockband Foreigner zal op 10 juni spelen in TivoliVredenburg....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.