In the picture: o.a. London Calling, Kate Tempest, Editors, Krezip, Yungblud en meer

Editors - Het Zonnehuis news_groot
In the picture: o.a. London Calling, Kate Tempest, Editors, Krezip, Yungblud en meer
Door Cartman91 op 30 oktober 2019 - 13:20 Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer London Calling, Kate Tempest, Editors, Krezip, Yungblud, The Asteroids Galaxy Tour, Skepta, The Struts en meer.


London Calling (vrijdag)

Heavy Lungs (foto: Tineke Klamer)


Afgelopen weekend vond de tweede editie van London Calling van dit jaar plaats in Paradiso te Amsterdam. Op dag een stonden onder meer The Murder Capital, Khana Bierbood, Squid, Sheer Mag en Heavy Lungs op het programma. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van de eerste dag van London Calling.


London Calling (zaterdag)

Barrie (foto: Irene Witpaard)


Tijdens de tweede dag van London Calling stonden o.a. The Twilight Sad, W.H. Lung, Imperial Wax, Larkins, Yak, Orville Peck en Barrie op het podium. Voor het volledige verslag van dag twee van London Calling neem je hier een kijkje.


Kate Tempest (Paradiso)

Kate Tempest (foto: Rinse Fokkema)


Spoken-word artiest Kate Tempest stond op 23 oktober in Paradiso te Amsterdam, voor een uitverkochte zaal. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Editors (Het Zonnehuis)

Editors (foto: Linde Dorenbos)


Voor een select gezelschap gaf de Editors een intiem en akoestisch optreden in Het Zonnehuis op 24 oktober. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het bijzondere concert van Editors in Het Zonnehuis.


Krezip (Ziggo Dome)

Krezip (foto: Anne-Marie Kok)


Krezip is helemaal terug van weggeweest. Eerder dit jaar kondigde de band na een pauze van tien jaar aan op Pinkpop te staan en naar de Ziggo Dome te komen. Uiteindelijk werden het er drie Ziggo Dome shows en aan het einde van de show had de band wederom een verassing: er werd een nieuw album en een optreden tijdens Vrienden van Amstel Live aangekondigd! Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in de Ziggo Dome.


Yungblud (TivoliVredenburg)

Yungblud (foto: Britt Crooswijk)


In een uitverkocht TivoliVredenburg stond op 26 oktober Yungblud op het programma. De jonge rocker liet de zaal genieten. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in TivoliVredenburg.


The Asteroids Galaxy Tour (Paradiso Noord)

The Asteroids Galaxy Tour (foto: Serge Hasperhoven)


Lang was het stil rond de Deense band The Asteroids Galaxy Tour. Tot eerder dit jaar ze weer eens van zich lieten horen. Vorige week stonden ze in de Oosterpoort en een dag later in Paradiso Noord. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Skepta (AFAS Live)

Skepta (foto: Eva Ruiten)


De Britse rapper Skepta stond afgelopen zomer op festivals als Woo Hah!, Roskilde, Exit, Down The Rabbit Hole, Sónar, Dour, Melt! en Pohoda. Vorige week was AFAS Live aan de beurt, waar hij op 26 oktober een optreden gaf. Een fotoverslag vind je hier.


Vive La Fête (Vera)

Vive La Fête (foto: René Obdeijn)


Muziek uit Gent, België in het hoge noorden van Nederland. Op 25 oktober stond Vive La Fête in Vera, waar ze onder meer een nieuw nummer aan het publiek introduceerden. Zie ook het fotoverslag van de show van Vive La Fête in Vera.

Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Roy Blair in Bitterzoet en Kara Marni in Paradiso.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Glennis Grace

GLENNIS GRACE EN DANNY DE MUNK TOEGEVOEGD AAN...Zojuist is bekend gemaakt dat Glennis Grace en Danny de Munk zich voegen...

CocoRosie

COCOROSIE IN MAART 2020 NAAR PARADISO CocoRosie komt naar Nederland. In maart 2020 zullen ze te zien zijn in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.