Glennis Grace en Danny de Munk toegevoegd aan Holland Zingt Hazes shows

Glennis Grace
Glennis Grace en Danny de Munk toegevoegd aan Holland Zingt Hazes shows
Door Cartman91 op 30 oktober 2019 - 15:10 Zojuist is bekend gemaakt dat Glennis Grace en Danny de Munk zich voegen bij Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Andre en Roxeanne Hazes en Jeroen van der Boom voor de Holland Zingt Hazes concerten. Deze concerten vinden plaats op 7, 13 en 14 maart.

Zeven jaar na de dood van de Amsterdamse volkszanger Andre Hazes zag Holland Zingt Hazes het levenslicht. Inmiddels is het een jaarlijks evenement geworden, komend jaar voor de achtste keer gehouden in de Ziggo Dome.

Bij Holland Zingt Hazes treden er verschillende Nederlandse artiesten op die de muziek van Andre Hazes vertolken, als eerbetoon aan de overleden zanger.

De show van 14 maart is al uitverkocht, voor 7 maart en 13 maart zijn nog wel kaarten te verkrijgen. Deze kosten tussen de 32,50 en 165 euro (exclusief servicekosten).


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dopebwoy

RAPPER DOPEBWOY MET FOREVER LIT TOUR DOOR NEDERLAND Dopebwoy gaat begin volgend jaar met zijn 'Forever Lit Tour' langs...

Editors - Het Zonnehuis news

IN THE PICTURE: O.A. LONDON CALLING, KATE TEMPEST,... Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.