Winnen: 2x2 kaarten voor Steve Aoki's showcase op Amsterdam Dance Event

Steve Aoki news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Steve Aoki's showcase op Amsterdam Dance Event
Door brittcrooswijk op 10 oktober 2019 - 13:01 Steve Aoki is een DJ en de oprichter van Dim Mak Records. Hij is de zoon van Rocky Aoki en is van Japanse afkomst, maar woont in Los Angeles. In zijn carrière werkte hij samen met artiesten als LMFAO, Will.i.am, Lil Jon, Chiddy Bang, Lovefoxxx en Linkin Park. Zijn album 'Wonderland' werd in 2013 voor een Grammy genomineerd.

Op donderdag 17 oktober komt Steve Aoki met een Dim Mak Showcase naar Amsterdam. De avond is 18+ en vindt plaats in De Balie samen met special guests als Brohug, K?D, Tisoki, Bok Nero & Shizz Lo, Ganz, Otira en meer!

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar deze show wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het evenement. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'DIM MAK'.

Deze winactie loopt tot en met 15 oktober.Machine Head - 013 news

IN THE PICTURE: SOULCRUSHER, ALICE COOPER, PIXIES,...Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel...

Editors1

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR INTIEM AKOESTISCH OPTREDEN... Editors -fans opgelet: de band speelt op 24 oktober een intiem en akoestisch...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.