In the picture: Soulcrusher, Alice Cooper, Pixies, Thomas Azier, Nick & Simon, Machine Head en meer

Machine Head - 013 news_groot
In the picture: Soulcrusher, Alice Cooper, Pixies, Thomas Azier, Nick & Simon, Machine...
Door Cartman91 op 09 oktober 2019 - 12:49 Het festivalseizoen loopt langzaam ten einde, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer Soulcrusher, Alice Cooper, Pixies, Thomas Azier, Nick & Simon, Machine Head, King Gizzard & The Lizard Wizard en meer.


Soulcrusher

Cranial (foto: Susana Martins)


De vierde editie van het indoorfestival in het Nijmeegse Doornroosje. Op het programma stonden onder meer Pelican, Daughters, Telepathy, Dö, en Cranial. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Soulcrusher.


Alice Cooper (013)

Alice Cooper (foto: Frans Lahaye)


Al ruim 70 jaar in het vak, maar dat houdt Alice Cooper niet tegen om een over-the-top rockshow neer te zetten. Op 2 oktober stond hij in 013 te Tilburg. Voor het volledige verslag van het concert van Alice Cooper neem je hier een kijkje.


Pixies (013)

Pixies (foto: Jarka van der Velden)


Bijna 30 jaar na de hoogtijdagen van de band stond de Pixies op 4 oktober in 013. Slechts twee dagen na het plotselinge overlijden van voormalig bassiste Kim Shattuck, die aan de spierziekte ALS leed. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Thomas Azier (Maassilo)

Thomas Azier (foto: Arend Jan Hermsen)


De Nederlandse zanger Thomas Azier stond op 3 oktober in de Rotterdamse Maassilo. Dit optreden maakte deel uit van zijn clubtour, nadat hij eerder al op onder meer Lowlands heeft gestaan. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Thomas Azier in de Maassilo.


Nick & Simon (Paradiso)

Nick & Simon (foto: Marcel Poelstra)


Het Volendamse duo Nick & Simon stonden op een regenachtige 4 oktober in de Amsterdamse Paradiso. Dit optreden maakt onderdeel uit van hun tour, waar ze nog te bewonderen zijn in de Effenaar, TivoliVredenburg en Metropool. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


Machine Head (013)

Machine Head (foto: Tim van Veen)


Metalband Machine Head doet met hun tour Nederland en België aan. Op 7 oktober stond de Amerikaanse band in 013 te Tilburg. Aan het einde van de maand zijn ze ook in Vorst Nationaal te bewonderen. In juni komt de band terug naar Nederland voor een show in TivoliVredenburg. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in 013.


King Gizzard & The Lizard Wizard (TivoliVredenburg)

King Gizzard & The Lizard Wizard (foto: Tineke Klamer)


Ze moesten er de halve wereld voor oversteken, maar de Australische band King Gizzard & The Lizard Wizard stond op 6 oktober in de Ronda zaal van TivoliVredenburg voor een psychedelische show. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Rendez Vous (Paradiso)

Rendez Vous (foto: Susana Martins)


Post-punk muziek uit Frankrijk, dat is Rendez Vous. Op 2 oktober gaf de band een optreden in de kleine zaal van Paradiso. Een fotoverslag vind je hier.

Afgelopen week waren we verder nog bij het concert van Albert Lee in de Q-Factory, dit concert was ter ere van zijn 75ste verjaardag.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.TivoliVredenburg

EXTRA CONCERT RONDÉ IN TIVOLIVREDENBURG Rondé -fans die naast een ticket voor het (uitverkochte) concert op 21...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR STEVE AOKI'S SHOWCASE OP... Steve Aoki is een DJ en de oprichter van Dim Mak Records. Hij is de zoon...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.