Winnen: 2x2 tickets voor intiem akoestisch optreden Editors in het Zonnehuis

review: Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Editors
Winnen: 2x2 tickets voor intiem akoestisch optreden Editors in het Zonnehuis
Door Cartman91 op 09 oktober 2019 - 11:42 Editors-fans opgelet: de band speelt op 24 oktober een intiem en akoestisch concert in het Zonnehuis te Amsterdam. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Paradiso.

Het concert wordt georganiseerd ter ere van de release van het nog te verschijnen compilatiealbum Black Gold - Best of Editors. Dit album zal een dag na het optreden, op 25 oktober uitkomen.

Tickets voor het concert van Editors in het Zonnehuis zijn niet te koop, maar alleen te winnen. Wij mogen op Podiuminfo 2x2 kaarten weggeven! Om kans te maken op deze tickets moet je in je Agendainfo profiel aangeven dat je graag naar dit concert van Editors wilt. Dit kan aan de rechterkant van onze Editors concert-pagina. Nog geen Agendainfo account? Deze maak je hier snel aan. Vervolgens stuur je een mailtje naar acties@festivalinfo.nl met daarin de link naar je Agendainfo account onder vermelding van 'Editors Zonnehuis'. We kiezen uit alle inzendingen willekeurig twee winnaars. Meedoen kan t/m woensdag 16 oktober.

Ook via 3FM (online en via de radio) en Platomania (bij het pre-orderen van het album) zijn kaarten voor dit intieme concert van Editors in Amsterdam te winnen.

Editors komen volgend jaar terug naar Nederland en België. Op 1 februari staan ze in het Sportpaleis te Antwerpen (tickets hier) en op 27 juni in het Zuiderpark te Den Haag (tickets hier). Voor deze shows kan je wél gewoon kaarten kopen. Het concert in Sportpaleis is wel bijna uitverkocht.

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR STEVE AOKI'S SHOWCASE OP... Steve Aoki is een DJ en de oprichter van Dim Mak Records. Hij is de zoon...

Spo dee o dee

SPO DEE O DEE MET REÜNIETOUR LANGS VERSCHILLENDE... De Amsterdamse band Spo Dee O Dee gaat na 25 jaar weer op tour. De band zal...

REACTIES

geen avatar
wo 09 okt 2019 21:56

Angeliqueboc.. Ik wil heeeel graag naar de Editors in het Zonnehuis

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.