G-Star viert jubileum met De Staat en Boys Noize tijdens ADE

De Staat
G-Star viert jubileum met De Staat en Boys Noize tijdens ADE
Door myrthehuisman op 03 oktober 2019 - 15:45 Op 17 oktober viert G-Star haar 30 jarige bestaan met een muzikale beleving genaamd RAW WAVE tijdens ADE. Het event zal plaatsvinden in de passage van Het Rijksmuseum. Er zullen optredens zijn van De Staat, Boys Noize en TITIA. Met het evenement zal een driejarige officiële samenwerking tussen ADE en G-Star van start gaan.

RAW WAVE is een gratis evenement maar met gelimiteerde toegang. Je kan je met een groep van maximaal 4 personen inschrijven voor een loting via deze site. Dit kan tot en met 13 oktober 23:59. Twee dagen voor het evenement op 15 oktober, zal bekend worden gemaakt wie er kaarten heeft kunnen bemachtigen.

Amsterdam Dance Event wordt aankomend najaar voor de 24ste keer gehouden in de hoofdstad. Van 16 tot en met 20 oktober staat Amsterdam weer geheel in het teken van Dance. Er worden 400,000 bezoekers verwacht uit binnen- en buitenland.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. BILLIE EILISH,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Ruben Annink

RUBEN ANNINK OP VOORJAARSTOUR DOOR NEDERLAND Ruben Annink gaat op voorjaarstour. De zanger zal te zien zijn op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.