Rob de Nijs heeft Parkinson en doet nog één tournee

Rob de Nijs
Rob de Nijs heeft Parkinson en doet nog één tournee
Door johnnyd op 17 september 2019 - 13:32 Rob de Nijs zal na bijna zestig jaar het optreden voor gezien moeten houden. Bij de 76-jarige zanger is onlangs de ziekte van Parkinson vastgesteld, vertelt hij tegen De Telegraaf. Dat betekent niet dat hij er per direct mee stopt: De Nijs werkt alle geplande data af, en wil volgend jaar nog een afscheidstournee doen en een cd uitbrengen. Maar na 2020 is het voorbij. Kijk hier voor alle geplande optredens van Rob de Nijs.

Een paar weken geleden kreeg de zanger te horen dat hij Parkinson heeft. Rond die tijd viel hij ook van een podium in Naaldwijk, de beelden daarvan werden veel gedeeld op social media.

Rob de Nijs scoorde in 1963 zijn eerste hit met 'Ritme van de Regen'. Door nummers als 'Malle Babbe' en 'Alles Wat Ademt' bleef hij altijd populair maar pas in 1996 had hij zijn eerste nummer 1 hit te pakken met 'Banger Hart'.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Noisecontrollers

NOISECONTROLLERS VIERT 200E RELEASE MET...Hardstyle-boegbeeld Noisecontrollers (alias Bas Oskam) bestaat bijna 15...

Ziggo news

VIRTUELE POPSTER HATSUNE MIKU KOMT NAAR ZIGGO DOME Hatsune Miku staat op vrijdag 24 januari 2020 in de Amsterdamse Ziggo Dome....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.