Willem geeft gratis concert in de passage onder het Rijksmuseum

willem
Willem geeft gratis concert in de passage onder het Rijksmuseum
Door larissapronk op 13 september 2019 - 13:01 Om zijn tour "Man in Nood" af te sluiten geeft Willem de Bruin ofwel Willem op zaterdag 28 september een gratis concert in de passage onder het Rijksmuseum in Amsterdam.

Willem, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Willy, is een Nederlandse rapper en acteur uit Amsterdam. Van 2004 tot 2014 zat hij in de band The Opposites met jeugdvriend Big2. Vier jaar na het uiteenvallen van de band brengt de rapper zijn eigen soloalbum 'Man in Nood' uit. Hij stond afgelopen maanden in Melkweg, Rotterdamse Schouwburg, TivoliVredenburg en Theater Carre. Ook deed hij Lowlands en Hullabaloo aan. Hier vind je ons foto-verslag van het concert in de Melkweg.

Tickets voor het concert van Willem in de passage van het Rijksmuseum zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden. Ze zijn verkrijgbaar op 16 september om 12:00 uur (via deze link).

Wil je een reminder ontvangen als de uitgifte begint? Stel deze dan hier in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Josh Ritter nieuws

JOSH RITTER KOMT WEER NAAR NEDERLAND Josh Ritter komt weer naar Nederland! Op zondag 3 november geeft Josh een...

Paradiso logo nieuw

EERSTE TOUR SAMMY WILK OOK LANGS NEDERLAND Sam Wilkinson, ook wel bekend onder zijn artiesten naam Sammy Wilk , gaat op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.