Joep Beving geeft concert in het Rijksmuseum

Joep Beving
Joep Beving geeft concert in het Rijksmuseum
Door brittcrooswijk op 05 november 2019 - 13:17 Na eerder aangekondigde shows in onder andere Den Haag, Maastricht en Groningen kondigt Joep Beving nu een concert aan in het Rijksmuseum in Amsterdam. Joep Beving zal zijn pianospel ten gehore brengen in de eregalerij van het museum. Onder het oog van de Nachtwacht, dus.

Tijdens dit concert zal Beving naast vertrouwde pianostukken ook veel muziek spelen van zijn nieuwe album ‘Henonsis’. Hij maakt minimalistische en introspectieve pianocomposities en is inmiddels een van de meest gestreamde pianisten ter wereld.

Het concert vindt plaats op 23 november 2019 om 20:00 uur in het Rijksmuseum. Tickets kosten €35,- en zijn reeds in de verkoop gegaan. Er is een capaciteit van 200 tickets, dus je moet er snel bij zijn. Tickets voor het concert van Joep Beving in het Rijksmuseum te Amsterdam koop je via deze link.

Hier vind je de volledige speellijst van Joep Beving.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kita Menari

KITA MENARI EN AVI ON FIRE GAAN IN 2020 SAMEN OP... Kita Menari en Avi On Fire gaan in 2020 samen op tour door Nederland. De...

Peter Hook

PETER HOOK & THE LIGHT VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND De Britse bassist Peter Hook kondigt zojuist aan dat hij in oktober 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.