Europese tour Jonas Brothers langs Ziggo Dome en Lotto Arena

Jonas Brothers
Europese tour Jonas Brothers langs Ziggo Dome en Lotto Arena
Door RobZ op 31 mei 2019 - 13:56 Na meer dan 10 jaar stilte rondom the Jonas Brothers, wordt vandaag bekend dat de drie broers Joe, Kevin en Nick in 2020 weer in Europa te zien zijn. Op 8 februari staan the Jonas Brothers in de Lotto Arena in Antwerpen en 20 februari doet de 'Hapiness Begins Tour' de Ziggo Dome in Amsterdam aan.

The Jonas Brothers is een Amerikaanse pop/rock-band romdom drie broers. Ze werden beroemd door hun optredens op het Disney Channel netwerk. Ze speelden in films en hadedn hun eigen televisie-serie. Ze hebben werldwijd meer dan 17 miljoen albums verkocht. In 2013 gaat de groep uit elkaar, maar in 2019 is er een reünie. In 2009 was The Jonas Brothers voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond de groep in Ahoy Rotterdam en het Sportpaleis van Antwerpen.

Tickets voor de concerten in de Ziggo Dome en Lotto Arena gaan op donderdag 6 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor het Jonas Brothers concert in de Lotto Arena en hier koop je Jonas Brothers tickets voor het concert in de Ziggo Dome.

Een kaartje gaat over de toonbank vanaf 43,68 euro. Er zijn natuurlijk diverse VIP-pakketten verkrijgbaar.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in de Lotto Arena en hier kan je instellen dat je gemaild wordt als de tickets voor Jonas Brothers in de Ziggo Dome in de verkoop gaan.

mikanews

MIKA HEEFT NIEUWE SINGLE EN DOET CLUBSHOWS IN...Mika is terug met een nieuwe single getiteld 'Ice Cream'. Het is een voorbode...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ALAN PARSONS... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.