Jonas Brothers in juni naar Sportpaleis Antwerpen en Ziggo Dome Amsterdam

review: Jonas Brothers - 20/02 - Ziggo Dome Jonas Brothers
Jonas Brothers in juni naar Sportpaleis Antwerpen en Ziggo Dome Amsterdam
Door RobZ op 28 juli 2023 - 11:03 De Jonas Brothers geven volgende week het startschot van hun nieuwe tour in het Yankee Stadium in New York en trekken er in 2024 mee naar Europa, Australië en Nieuw-Zeeland! Met 90 shows in 20 landen én elke avond vijf albums live met alle hits uit hun hele catalogus is het een must see voor Jonas Brothers-fans wereldwijd. Nederland en Belgie worden gelukkig niet overgeslagen op de 'Five Albums, One Night!' tour. Op zaterdag 8 juni 2024 geven Jonas Brothers een concert in het Sportpaleis te Antwerpen. Twee dagen later, op maandag 10 juni 2024 is er ook een show in de Ziggo Dome in Amsterdam. In 2020 deed de tournee van Jonas Brothers ook al de Ziggo Dome aan. Daar waren we toen aanwezig met een fotograaf.

Jonas Brothers (Nick Jonas, Joe Jonas en Kevin Jonas) werden beroemd door hun optredens op het Disney Channel netwerk. Ze speelden in films en hadden hun eigen televisie-serie. Ze hebben werldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht. In 2013 gaat de groep uit elkaar, maar in 2019 is er een reunie. Deze wordt vergezeld door een flinke wereldtournee. Mei 2023 komt hun nieuwstealbum uit. Deze werd geproduceerd door Jon Bellion [Justin Bieber, Maroon 5, Halsey]. Het luidde een nieuw tijdperk in voor Jonas Brothers. Op 30 januari 2023 onthulde de band hun eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Onlangs bundelde het trio hun krachten met producer Ryan Tedder en K-popband TOMORROW X TOGETHER op het zomers klinkende "Do It Like That".

De kaartverkoop voor de concerten in Sportpaleis Antwerpen en Ziggo Dome Amsterdam gaat vrijdag 4 augustus om 10:00 uur van start. Hier koop je tickets voor Jonas Brothers in het Sportpaleis en hier kan je terecht als je liever naar het Jonas Brothers concert in de Ziggo Dome gaat. De ticketprijs in Antwerpen bedragen €95,90 - €79,11 - €67,90 - €56,71 en €51,10. In Amsterdam zijn de ticketprijzen als volgt:
Premium - Seated: €84,00
GA - Seated: €66,08
Cat. 2 - Seated: €72,80
Cat. 3 - Seated: €61,60
Cat. 4 - Seated: €50,40
Wheelchair tickets: €61,60

We kunnen je een email sturen wanneer de voorverkoop begint. Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Antwerpen en/of Amsterdam.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Noah Kahan

NOAH KAHAN NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAAL Noah Kahan komt in februari naar Nederland en België voor nieuwe...

Snoop Dogg

SNOOP DOGG NAAR ROTTERDAM AHOY IN SEPTEMBER Snoop Dogg , de wereldberoemde rapper, gaat Nederland op 19 september 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.