Mika heeft nieuwe single en doet clubshows in Utrecht en Brussel

Mika
Mika heeft nieuwe single en doet clubshows in Utrecht en Brussel
Door RobZ op 31 mei 2019 - 14:20 Mika is terug met een nieuwe single getiteld 'Ice Cream'. Het is een voorbode voor zijn nieuwe album 'My Name is Michael Holbrook' die in oktober uitkomt. De nieuwe single gaat gepaard met een touraankondiging. Mika komt op zaterdag 14 december naar Vorst Nationaal in Brussel en op 13 februari staat Mika voor een exclusieve Nederlandse clubshow in TivoliVredenburg.

De Engels-Libanese zanger Mika brak in 2007 door met drie vrolijkmakende hits op rij: Grace Kelly, Relax, Take It Easy en Big Girl (You Are Beautiful). Zijn bijbehorende debuutalbum Life In Cartoon Motion verkocht bijna zes miljoen exemplaren en de wereld was een popster rijker. Live trekt de flamboyante Mika alles uit de kast en zijn show kan niet overdadig genoeg zijn – niet voor niets wordt hij soms vergeleken met Freddie Mercury.

De kaartverkoop voor beide concerten start op vrijdag 7 juni om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor het Mika concert in Vorst Nationaal en hier kan je terecht voor kaarten voor het concert van Mika in TivoliVredenburg. In Brussel betaal je tussen de 48,05 en 52,53 euro en in Utrecht kosten tickets 46,10 euro.

Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor Mika in Vorst Nationaal in Brussel en via deze link kan je een reminder-email ontvangen over het concert van Mika in TivoliVredenburg.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

ERYKAH BADU NAAR 013 VOOR EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOWOp maandag 12 augustus geeft de ‘High Priestess of Neo-Soul’ Erykah Badu een...

jonas brothers

EUROPESE TOUR JONAS BROTHERS LANGS ZIGGO DOME EN... Na meer dan 10 jaar stilte rondom the Jonas Brothers, wordt vandaag bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.