In the picture: Tenacious D, Stormzy, PVRIS, Maan, Dotan, The Kelly Family en Jonas Brothers

Tenacious D - Ziggo Dome news_groot
In the picture: Tenacious D, Stormzy, PVRIS, Maan, Dotan, The Kelly Family en Jonas...
Door Cartman91 op 26 februari 2020 - 12:54 Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze fotografen de afgelopen week bij diverse concerten geweest om foto's van onder meer Tenacious D, Stormzy, PVRIS, Maan, Dotan, The Kelly Family en Jonas Brothers te maken.


Tenacious D (Ziggo Dome)

Tenacious D (foto: Rob Sneltjes)


Het is alweer even geleden dat Jack Black (op de foto rechts) samen met Kyle Gass (links op de foto) doorbraken als Tenacious D. Met het nummer Tribute uit 2001 bracht het duo een geheel eigen rockgenre. Anno 2020 mocht het duo een optreden geven in de Ziggo Dome, op 23 februari was het zover. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Tenacious D.


Stormzy (AFAS Live)

Stormzy (foto: Eva Ruiten)


Deze Britse grime-rapper bracht in 2017 zijn debuutalbum uit, wat het eerste grime-album in de geschiedenis is dat de top van de albumcharts haalt. Inmiddels heeft Stormzy al op festivals als Glastonbury (headliner), WOOH HAH!, Lowlands, Sziget en Pukkelpop gestaan en is hij komende zomer te vinden op Pohoda, Dour, Sziget, Oyafestivalen, Lowlands en Reading / Leeds Festival. Afgelopen week was hij echter in AFAS Live te bewonderen. Voor het volledige verslag van het optreden van Stormzy neem je hier een kijkje.


PVRIS (Melkweg)

PVRIS (foto: Irwan Notosoetarso)


Rockband PVRIS uit Massachusetts is in 2012 ontstaan, pas twee jaar later brachten ze hun debuutalbum uit. Het succes zorgde ervoor dat de band in het voorjaar van 2015 tijdens het Amerikaanse deel van de wereldtour van Sleeping With Sirens en Pierce The Veil de support mocht doen. Op 22 februari jongstleden mocht de band met een eigen show een optreden geven in de Melkweg. Bekijk ook het complete verslag van de show van PVRIS in de Melkweg.


Maan (Podium Victorie)

Maan (foto: Irwan Notosoetarso)


Maan draait inmiddels al een tijdje mee in de top van de Nederlandse popmuziek. Onlangs bracht ze nog nieuw materiaal uit, met de single Ze huilt maar ze lacht van het eerder deze maand verschenen album Onverstaanbaar. op 21 februari stond de zangeres uit Bergen in Podium Victorie te Alkmaar. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in Podium Victorie van Maan.


Dotan (Patronaat)

Dotan (foto: Irene Witpaard)


Zanger Dotan heeft een duistere periode inmiddels achter zich gelaten. Momenteel is hij volop aan het touren, met shows in Doornroosje, de Oosterpoort en Paard nog in het vooruitzicht. Afgelopen week, op 22 februari gaf hij een optreden in het Haarlemse Patronaat. Bekijk ook het volledige fotoverslag van de show in Patronaat.


The Kelly Family (Ahoy)

The Kelly Family (foto: Charles Batenburg)


The Kelly Family gaat inmiddels al heel wat jaren mee. Opgericht in 1979 heeft deze familie door de jaren heen meer dan 20 miljoen albums verkocht en 48 gouden op platina albums op hun naam staan. Op 21 februari bracht de familie Kelly een bezoekje aan Ahoy in Rotterdam voor een optreden. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Ahoy.


Jonas Brothers (Ziggo Dome)

Jonas Brothers (foto: Nicola Padus)


De drie Amerikaanse gebroeders Jonas werden via het Disney-kanaal bekend, waar ze in diverse films mee speelden en hun eigen series kregen. Met hun muziek hebben ze meer dan 17 miljoen albums verkocht wereldwijd. In 2013 ging het trio tot telleurstelling van de fans uit elkaar, maar zes jaar later (in 2019) kwamen ze weer samen. Afgelopen week, op 20 februari stonden ze gebroederlijk op het podium van de Ziggo Dome. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van de show van Jonas Brothers in de Ziggo Dome.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van Vive La Fête in de Helling, Sleater Kinney in Paradiso, Abba Rocks in Hedon en Ásgeir in Paradiso.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.jeremy loops

JEREMY LOOPS OOK NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATEROp maandag 3 augustus komt Jeremy Loops voor een optreden naar het...

Therapy?

THERAPY? VIERT JUBILEUM MET NEDERLANDSE TOUR De Noord-Ierse rockband Therapy? kondigde een uitgebreide jubileumtour door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.