Alec Benjamin richting Paradiso en La Madeleine

Alec Benjamin
Alec Benjamin richting Paradiso en La Madeleine
Door op De jonge Amerikaanse singer-songwriter Alec Benjamin komt in het kader van zijn 'Caught In The Middle World Tour' terug naar Amsterdam en Brussel. De 24-jarige artiest uit Phoenix, Arizona dankt zijn succes aan zijn herkenbare stem en betekenisvolle manier van songschrijven.

Vorig jaar stond hij in Paradiso Noord. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij op maandag 11 november 2019 naar Paradiso komt en op dinsdag 12 november 2019 naar La Madeleine.

Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in Paradiso. Een kaartje kost 21 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in La Madeleine. Een kaartje kost 22.70 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alec Benjamin in Paradiso
Tickets Alec Benjamin
KIES TICKET
ma 11 nov
Alec Benjamin
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00
di 12 nov
Alec Benjamin | VIP Meet & Greet upgrade
La Madeleine, Brussel
Luka Bloom 2

LUKA BLOOM OP TOURNEE DOOR NEDERLAND EN BELGIËDe Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, heeft...

Danny Vera

DANNY VERA DOET SUPPORT-ACT BIJ THE MAVERICKS EN... Gitarist en zanger Danny Vera staat op 14 juni solo als support-act van The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.