Ook K-Pop act GOT7 naar Amsterdam

GOT7
Ook K-Pop act GOT7 naar Amsterdam
Door op Vandaaag werd al bekend dat Monsta X een in juli een optreden geeft in de Afas Live. Dat blijkt niet de enige grote K-Pop artiest die de oversteek maakt naar Europa.

Mojo maakt vanmiddag bekend dat de Zuid-Koreaanse K-Pop act GOT7 ook naar Amsterdam komt. De groep kondigt vandaag hun wereldtournee aan. Op dinsdag 8 oktober 2019 komt de boy band met hun wereldtour 'KEEP SPINNING' naar Amsterdam voor een concert in Ziggo Dome. De voorverkoop start vrijdag 14 juni om 9:00.

In 2014 maakt GOT7 hun debuut met de EP 'Got it?'. De track bereikt de eerste positie in de Billboard World Album Charts en al snel volgt het eerste album Identify dat vooral in Azië goed wordt ontvangen. Na een aantal succesvolle singles zoals 'Just Right' en 'If You Do', volgt er in 2016 het Japanse album 'Moriagatteyo'. Het laatste studio album 'Arrival' is de meest succesvolle plaat van de band tot nu toe met maar liefst 145 miljoen views op YouTube voor de hitsingle 'Never Ever'. Dit jaar brengt de groep nog voor de wereldtournee in juni in Seoul van start gaat het nieuwe album Spinning Top uit.

De kaartverkoop start vrijdag 14 juni om 9:00. Kaarten voor GOT7 zijn €61,60 en te koop via deze link. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

bozar

HERBIE HANCOCK IN NOVEMBER NAAR BRUSSEL EN UTRECHTIn november komt jazzgigant Herbie Hancock voor een concert naar Bozar en...

Spot (Oosterpoort) news

LISA LOIS VERLENGT HAAR 'SINGS ADELE' TOUR O.A.... Zangeres Lisa Lois verlengt haar 'Sings Adele'-tour. Dit najaar zal ze drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.