Kiefer Sutherland komt naar Melkweg

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland komt naar Melkweg
Door Brittneyverhage op 30 april 2019 - 11:25 Kiefer Sutherland is geboren op 21 december 1966 en is een welbekende acteur, producer, zanger en songwriter en daarnaast heeft Sutherland een eigen muzieklabel "Ironworks". Hij begon zelf ook country en americana nummers te schrijven die daarna uitkwamen op zijn debuutalbum "Down In A Hole" dat in 2016 uitkwam. Zijn album behaalde de Americana Folks chart op nummer 18 en de Country Album chart op nummer 35.

Eerder deze maand stond Kiefer nog in een uitverkochte Vondelkerk te Amsterdam en vandaag is bekendgemaakt dat hij met zijn nieuwe album 'Reckless & Me' op 10 oktober 2019 naar de Melkweg komt.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 3 mei om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een ticket kost 34,50 euro, inclusief servicekosten.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

CHROMATICS IN OKTOBER NAAR PARADISO EN TRIXDe Amerikaanse band Chromatics komt naar Nederland en België. De band staat...

Melkweg nieuwe logo

FKJ IN MELKWEG, TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE De Frans-Nieuw-Zeelandse muzikant FKJ zet zijn parcours onverstoord verder....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.