FKJ in Melkweg, TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

FKJ
FKJ in Melkweg, TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door xingan op 29 april 2019 - 17:06 De Frans-Nieuw-Zeelandse muzikant FKJ zet zijn parcours onverstoord verder. Na hun uitverkochte shows in de Botanique, La Madeleine, Melkweg en twee keer Paradiso voegt French Kiwi Juice (beter bekend als FKJ) nu ook de Melkweg, TioliVredenburg en Ancienne Belgique toe aan zijn tourlijst. De jonge artiest stelt op 1 oktober zijn nieuwe plaat voor in Amsterdam. Waarna ook nog shows op 2 oktober (Utrecht) en 3 oktober (Brussel) volgen.

De getalenteerde Vincent Fenton laat zijn grenzeloze creativiteit de vrije loop en wisselt moeiteloos af tussen bas, piano, saxofoon en synthesizers. Sinds 2017 maakt hij onder de naam FKJ een warme en groovy sound met electro- en jazztoetsen. Zijn debuut ‘French Kiwi Juice’ vinden we op het kruispunt van funk en soul en bevat enkele unaniem gesmaakte muzikale pareltjes. Live speelt hij overal ter wereld de sterren van de hemel en verovert hij steeds meer zijn plaats in de internationale electro-scene. En hij schakelt nóg een versnelling hoger, want vandaag kondigt FKJ 'Leave My Home' aan, een downtempo ballade die als voorbode dient voor nog meer nieuw werk.

Tickets gaan vrijdag 3 mei om 10:00 in de verkoop. Een kaartje voor het concert in Amsterdam kost je 28,75 euro per stuk, in Utrecht ben je met 25,85 euro iets goedkoper uit en tot slot betaal je voor een ticket in Brussel 26 euro in de voorverkoop.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor de how in AB. Een reminder voor het optreden in TivoliVredenburg stel je hier in en tot slot kan je een reminder voor het concert in de Melkweg hier instellen.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

KIEFER SUTHERLAND KOMT NAAR MELKWEG Kiefer Sutherland is geboren op 21 december 1966 en is een welbekende...

Paradiso logo nieuw

PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR HALF MOON RUN De Canadese band Half Moon Run werkt momenteel aan alweer het derde album,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.