Ook openluchtconcert van James Bay in Amsterdam

James Bay
Ook openluchtconcert van James Bay in Amsterdam
Door op Gister werd bekend dat er deze zomer concerten worden gehouden op een nieuwe open-air locatie op de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord. De eerste aangekondigde naam was Thirty Seconds To Mars, de band van de bekende acteur Jared Leto. Vandaag is de tweede naam onthuld die er gaat optreden.

De concertreeks heet City Sounds en zojuist is James Bay toegevoegd aan het programma. De Engelse singer-songwriter zal op zondag 4 augustus te zien zijn. Het wordt zijn grootste solo-concert in Nederland tot nu toe. Met de hits 'Hold Back The River' en 'Let It Go' brak James Bay in 2015 door.

De concerten:
03-08-2019 - wordt morgen bekend
04-08-2019 - James Bay (tickets)
06-08-2019 - Thirty Seconds To Mars (tickets)

De voorverkoop van de concerten begint om zaterdag 16 februari om 10:00 uur. Via deze link koop je concertkaarten voor James Bay op het NDSM-terrein. Een kaartje kost 44 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Let op: er wordt vrijdag 15 februari tussen 10.00 en 14.00 uur een pre-sale gehouden van kaarten voor dit concert. Als je je inschrijft op de Friendly Fire nieuwsbrief, dan kan je dan alvast je kaartje scoren. Hier schrijf je je in.

Foto: James Bay op Lowlands 2018 door Anne-Marie Kok
Oliver Heldens

OLIVER HELDENS GEEFT TWEE SHOWS IN MAASSILO Oliver Heldens is een Nederlandse dj en muziekproducent uit Rotterdam in de...

Sacred Reich

SACRED REICH KOMT NAAR GEBR. DE NOBEL EN CACAOFABRIEK De Amerikaanse thrashmetalband Sacred Reich komt met de Europese tour, die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.