Jared Leto kondigt tournee Thirty Seconds to Mars aan bovenop de Empire State Building

Thirty Seconds To Mars
Jared Leto kondigt tournee Thirty Seconds to Mars aan bovenop de Empire State Building
Door KayleeV op 09 november 2023 - 16:21 Thirty Seconds to Mars kondigt met veel spektakel hun Seasons 2024 World Tour aan na een onthulling door Jared Leto bovenop het Empire State Building. De Amerikaanse band, gevormd door de broers Jared en Shannon Leto, heeft met hun mix van progressieve rock en post-grunge sinds 2002 wereldwijd erkenning verworven.

Tijdens de tour zal Thirty Seconds to Mars ook stoppen in Nederland en België. Op 25 april 2024 zullen ze optreden in de Ziggo Dome en op 26 april 2024 in Vorst Nationaal. De tour staat in het teken van het zesde studioalbum, "It's The End Of The World But It's A Beautiful Day", dat op 15 september 2023 werd uitgebracht. Het album verkent zowel de duistere als hoopvolle facetten van de menselijke ervaring.

Met hits als "Stuck", dat op #1 debuteerde op de Alternatieve radiohitlijst, en de huidige single "Seasons", stelt de band de vraag of we verandering kunnen omarmen tijdens de verschillende seizoenen van het leven.

De ticketverkoop start op 17 november om 10:00 uur, met tickets vanaf € 56,00. Koop hier je kaartje voor de Nederlandse Thirty Seconds to Mars show en hier kun je je ticket kopen voor het Belgische optreden van Vorst Nationaal.

Een reminder instellen wanneer de ticketverkoop begint? Dat kan hier voor de nederlandse show en hier voor de belgische show.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

NUMIDIA GEEFT 1 JUNI 2024 CONCERT IN GROTE ZAAL...De Marokkaans-Nederlandse zangeres, Numidia , betreedt op 1 juni 2024 het...

Melkweg nieuwe logo

AMERIKAANSE COUNTRY-ZANGERES LAINEY WILSON IN APRIL... Countryzangeres Lainey Wilson betreedt op 25 april 2024 het podium van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.