De Jeugd van Tegenwoordig viert duizendste show in Olympisch Stadion

De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal
De Jeugd van Tegenwoordig viert duizendste show in Olympisch Stadion
Door sjoertb op 31 januari 2019 - 17:28 Op 7 juni treedt De Jeugd van Tegenwoordig voor de duizendste keer op. De groep heeft besloten om de show plaats te laten vinden in het Olympisch Stadion. Op Instagram laat DJvT weten: "Op 7 juni speelt De Jeugd de hardste show aller tijden. Dit wordt een viering van het leven met al onze fans".

De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo en rak door in 2005 met het nummer 'Watskeburt?!'. De groep bracht zeven albums uit en won meerdere 3FM Awards, een Edison en de Popprijs

De kaartverkoop voor het concert begint maandag. Tickets voor De Jeugd van Tegenwoordig in het Olympisch Stadion zijn hier verkrijgbaar. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

De ticketprijzen voor dit jubileum-concert van de Jeugd van Tegenwoordig zijn als volgt:
Staanplaatsen: Golden Circle: €69,95 incl. servicekosten. Reguliere staanplaats : €39,95 incl. servicekosten. Zitplaatsen rang 1 (overdekt): €39,95 incl. servicekosten, Zitplaats rang 2 (overdekt): €29,95 incl. servicekosten en Rolstoelpodium (openlucht): €39,95 incl. servicekosten (Zowel mindervalide als begeleider hebben een ticket nodig).




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Little Mix

LITTLE MIX IN SEPTEMBER NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS In september komt de Britse girl group Little Mix naar Nederland en België...

Jeangu Marcooy

NIEUWE CLUBTOUR VOOR JEANGU MACROOY Jeangu Macrooy gaat weer op reis langs de Nederlandse poppodia. De deuren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.